Arkadaşlar ıps bir monitör arıyorum ekran 27inç olabilirse sevinirim 144hz ideal önere bileceğiniz bir şeyler varsa sevinirim...
attığın linklerde ıps olduğu galiba belirtilmemiş ve ya ıps değil eminmisin?Acer Nitro VG270S UM.HV0EE.S01 27" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro VG270S UM.HV0EE.S01 27" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Nitro VG270S UM.HV0EE.S01 27" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comAcer Nitro VG272P 27" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro VG272P 27" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Nitro VG272P 27" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İkiside IPS hocam bana kalırsa 1. olanı alırdım.attığın linklerde ıps olduğu galiba belirtilmemiş ve ya ıps değil eminmisin?