1600 mhz ram yeterli mi ?

Reaksiyon skoru
2
Öncelikle selam dostlar , sistemim i7-4790 casperin 1150 soket anakartı 8 gb 1600 mhz Hİ level ram GTX 1050 Ti 4 gb geçenlerde girdiğim FiveM sunucusunda sürekli fps drop yiyorum ve bazı oyunlarda açılım çok uzun sürüyor işlemcim ve ekran kartımdan memnunum fakat anakart ve ram upgrade yapmak istiyorum sizce ne almalıyım araştırıyorum fakat 1150 soket anakrtların hiç biri 1600 mhz üstü ram desteklemiyor destekleyen var fakat 1600 mhz üstü ddr3 ram bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim . teşekkürler

Öncelikle selam dostlar , sistemim i7-4790 casperin 1150 soket anakartı 8 gb 1600 mhz Hİ level RAM GTX 1050 Ti 4 gb geçenlerde girdiğim FiveM sunucusunda sürekli fps drop yiyorum ve bazı oyunlarda açılım çok uzun sürüyor işlemcim ve ekran kartımdan memnunum fakat anakart ve RAM upgrade yapmak istiyorum sizce ne almalıyım araştırıyorum fakat 1150 soket anakrtların hiç biri 1600 mhz üstü RAM desteklemiyor destekleyen var fakat 1600 mhz üstü ddr3 RAM bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim . teşekkürler
Yükleme ekranları uzunluğu SSD-HDD'ye bağlıdır. Eğer SSD'niz varsa oyunu oraya kurun. 1600 MHZ ram pek yeterli değil.

Yükleme ekranları uzunluğu SSD-HDD'ye bağlıdır. Eğer SSD'niz varsa oyunu oraya kurun. 1600 MHZ RAM pek yeterli değil.
yeterli değil evet ama hangi parçaları almam gerek upgrade için
Yükleme ekranları uzunluğu SSD-HDD'ye bağlıdır. Eğer SSD'niz varsa oyunu oraya kurun. 1600 MHZ RAM pek yeterli değil.
Evet yetersiz , fakat upgrade yapmak istiyorum ama ne yapmam gerek onu bilmiyorum .

ram çok yetersiz anakartınız max ne kadar hız destekliyosa o kadar alın DDR 3 ramler çok ucuz oluyo diye biliyorum zaten

RAM ve SSD güncellemesi yapınız.
1600 mhz ram alsam yanına 8 gb 16 gb yapsam yeterli midir ? anakartım bu kadar destekliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RAM çok yetersiz anakartınız max ne kadar hız destekliyosa o kadar alın DDR 3 ramler çok ucuz oluyo diye biliyorum zaten
anakartım 2 slot en fazla 1600 destekliyor şuan tek slot kullanıyorum 16 gb yapsam yeterli olur mu ?

1600 mhz RAM alsam yanına 8 gb 16 gb yapsam yeterli midir ? anakartım bu kadar destekliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakartım 2 slot en fazla 1600 destekliyor şuan tek slot kullanıyorum 16 gb yapsam yeterli olur mu ?
SSD yükseltmesi de yapman lazım hocam.

Geri