Phenoma
80+ Silver
KoydumLink koyar mısın
KoydumLink koyar mısın
Evet bu. Bendeki sarı ve ben aldığım zamanlar yastığı yoktu
@LordHasan hocam @Phenoma hocamın incelemesini bekleyeyim onu da düşünebilirim cheap sonuçta Bu arada @LordHasan ayaklık kısmı plastik mi metal-demir falan mı?Hocam ben bir koltuk aldım. 1275 TL bugün gelecek ve inceleme yazacağım ve istersen onu alabilirsin.
Boyum 183 civarı ve kilo 55 ama hala sırt kısmında yer var. xDrive önermem. Fiyatlar çok uçuk. Ben kullandım bir ara ama sattım sonra çünkü çok terletti ve beğenmedim. Kısa geldi boyu. Hele benim gibi sıcak bir yerde isen hiç alma. Bunu aldım ben.
İsim de yazdırabiliyorsun ve güvenilir aynı zamanda müşteri ilişkileri çok iyi ve kibarlarFab v1 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab v1 Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Fab v1 Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle...www.hawkchair.com
Uzaman devam ediyorsa daha yüksek sırtlı bir şey öneririm bu arada .@LordHasan hocam @Phenoma hocamın incelemesini bekleyeyim onu da düşünebilirim cheap sonuçta Bu arada @LordHasan ayaklık kısmı plastik mi metal-demir falan mı?
Xdrive al kendine göre boşver diğerleri ni154 boy 58 kilom var
Çok takmıyorum yastığı ya böyle de rahatsarısı da güzelmiş ama sanırım ben beyaz alacağım Teşekkürler. Keşke sizin zamanınızda da yastığı olsaydıxDrive GÖKTÜRK Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu Sarı/Siyah
xDrive GÖKTÜRK profesyonel oyun |oyuncu koltuğu detaylı özelliklerini inceleyin, En uygun fiyat ayrıcalığı ile oyuncu koltuğunuza sahip olun!...www.xdrive.com.tr
Metal demir@LordHasan hocam @Phenoma hocamın incelemesini bekleyeyim onu da düşünebilirim cheap sonuçta Bu arada @LordHasan ayaklık kısmı plastik mi metal-demir falan mı?
13 yaşındayımUzaman devam ediyorsa daha yüksek sırtlı bir şey öneririm bu arada .
Uzarsın daha. Benim de uzamam devam ettiği için bunu aldım. Sırt kısmı 90 cm yüksekliğinde. Benim sırtım oturunca 84 cm yüksekliğinde. Senin muhtemelen 70 cm filandir13 yaşındayım
xdrive 15li akıncı fırtına bakabilirsin154 boy 58 kilom var
Hocam incelemeye etiketler misin?Hocam ben bir koltuk aldım. 1275 TL bugün gelecek ve inceleme yazacağım ve istersen onu alabilirsin.
Boyum 183 civarı ve kilo 55 ama hala sırt kısmında yer var. xDrive önermem. Fiyatlar çok uçuk. Ben kullandım bir ara ama sattım sonra çünkü çok terletti ve beğenmedim. Kısa geldi boyu. Hele benim gibi sıcak bir yerde isen hiç alma. Bunu aldım ben.
İsim de yazdırabiliyorsun ve güvenilir aynı zamanda müşteri ilişkileri çok iyi ve kibarlarFab v1 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab v1 Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Fab v1 Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle...www.hawkchair.com
buna verilecek paraya xdrive alırsa daha iyi bilindik marka ve rahatHocam incelemeye etiketler misin?
Öyle deniyor ama kısa sırtlı ve yüksek olanlar çok pahalı ayrıca aşırı terletiyor eğer benim gibi sıcakta yaşıyorsanız.buna verilecek paraya xdrive alırsa daha iyi bilindik marka ve rahat
İncelemeyi bekliyorum hocam.Öyle deniyor ama kısa sırtlı ve yüksek olanlar çok pahalı ayrıca aşırı terletiyor eğer benim gibi sıcakta yaşıyorsanız.
Daha ulaşmadı bana. Akşama gelirse kuracağım ve yarın yayınlarım incelemesiniİncelemeyi bekliyorum hocam.