Neler Yeni

1600 TL Kulaklık Önerisi

CupOk

80+ Bronze
Konu başlıkta. 1600 tl ye kulaküstü oyuncu kulaklığı almak istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Mehmet
Mesaj otomatik birleştirildi:

CupOk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Blackshark V2 X mi bu mu

Akakçede gözüme çarpanlar

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Mehmet
Blackshark V2 X mi bu mu

Akakçede gözüme çarpanlar

Hocam g432yi kulağı ağrıtıyor diyorlardı,g335 in mikrofonu fiyata göre kötü diye biliyorum,razer kraken çok pahalı attığınız linkte normalde 1.2k civarı ,nova 1 o paraya alınmaz, asus tuf o bütçeye göre iyi ama tam bütçeyi kullanmak istiyorsanız bu bütçede en fazla önerilen modelleri attım size. Tabi forumda benden daha iyi bilenlere sormakta fayda var.

CupOk

80+ Bronze
Hocam g432yi kulağı ağrıtıyor diyorlardı,g335 in mikrofonu fiyata göre kötü diye biliyorum,razer kraken çok pahalı attığınız linkte normalde 1.2k civarı ,nova 1 o paraya alınmaz, asus tuf o bütçeye göre iyi ama tam bütçeyi kullanmak istiyorsanız bu bütçede en fazla önerilen modelleri attım size. Tabi forumda benden daha iyi bilenlere sormakta fayda var.
En hesaplısı o zaman blackshark şuan

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Mehmet
Hocam dediğim gibi en fazla önerilenler onlar blacksharkı kullanan arkadaşım var gayet memnun olduğunu söylüyor,.Alacaksanız şimdiden hayırlı olsun.

CupOk

80+ Bronze
Hocam dediğim gibi en fazla önerilenler onlar blacksharkı kullanan arkadaşım var gayet memnun olduğunu söylüyor,.Alacaksanız şimdiden hayırlı olsun.
Bunların arasında USB girişli olan yok değil mi. jak girişli olunca kötü oluyormuş galiba kulaklıklar

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Mehmet
Bunların arasında USB girişli olan yok değil mi. jak girişli olunca kötü oluyormuş galiba kulaklıklar
Geç gördüm pardon hocam usb girişliler genelde içinde dahili ses kartı bulunduruyor,3.5 ler anakartın ses kartını kullanıyor fakatbu bütçede böyle kulaklık bulmak zor. bunların hepsi sanal 7.1.

CupOk

80+ Bronze
Geç gördüm pardon hocam usb girişliler genelde içinde dahili ses kartı bulunduruyor,3.5 ler anakartın ses kartını kullanıyor fakatbu bütçede böyle kulaklık bulmak zor. bunların hepsi sanal 7.1.
Hocam pek anlamadım da ben direkt size anakartımı söyeleyeyim. B550m aorus elite benimkisi v2x uygun mudur buna

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,632
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam giriş seviyesi bir ses kartına sahipsiniz ama sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Giris orta sayilir alc887 kullaniyor genelde bu segmentteki anakartlarda bu ses karti bulunuyor.

CupOk

80+ Bronze
Top Bottom