cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Bence stok soğutucuyla kullanılabilir sadece oyunda çok ısınmaz
yine darboğaz olursa nolcak ? 1080p deO kısmı unutmuşum
1000 TL bütçe artıyor, 1000 TL bütçe ile güzel bir sıvı soğutma alır.
Stok soğutucusu ile aşırı ışınmaz diye tahmin ediyorum.
tövbe tövbeyine darboğaz olursa nolcak ? 1080p de
@Sevgi zengi @kandes22kandes bu videoyu yorumlar mısın ben yaptım testi bir de 4:05 den sonra yaptığım ayarla düzeliyor drop ondan önce oluyordu
ama FPS in ne kadar arttığını görüyor musun o ayardan sonra niye böyle hani aşırı saçma 100 lerden 250 lere çıkıyorAyar düşürünce darboğaz azalmaz, artar.
Sanırsam Fortnite biraz sıkıntılı.
ama FPS in ne kadar arttığını görüyor musun o ayardan sonra niye böyle hani aşırı saçma 100 lerden 250 lere çıkıyor
reiz fortnıte sıkıntılıda bu kadar sıkıntılı degıl yanı oynayan arkadaşlarıma soruyorum rtx 2060 la aynı fps alıyorum 160 fps alıyorsam 80 110 fps kadar dusuyor asırı sacma sıstemde sorun var benceAyar düşürünce darboğaz azalmaz, artar.
Sanırsam Fortnite biraz sıkıntılı.
mesela 1080p de 97 kullanıyor ekran kartı destansı grafıklerdeyım sağ sola cevırınce 85 70 e kadar dusuyor dustugu ıcın oyun kasıyorFortnite sıkıntılı sanırım.
Ayar düşürünce drop sorununun kalkması mucize yani.
youtube da bakıyorum fps test böyle drop yıyen yokFortnite sıkıntılı sanırım.
Ayar düşürünce drop sorununun kalkması mucize yani.
reiz fortnıte sıkıntılıda bu kadar sıkıntılı degıl yanı oynayan arkadaşlarıma soruyorum rtx 2060 la aynı fps alıyorum 160 fps alıyorsam 80 110 fps kadar dusuyor asırı sacma sıstemde sorun var bence
video da gordum adam 35 bin tl rtx 2070 li sistem topluyorSistem sıkıntılı demek ki.
İade edip yazdığım tarzda bir sistem al.
Ayrıca 16000 TL için 2070S almak kazık yemek diyebilirim.
Oyun için 3900x mı 10700k mı?Sistem sıkıntılı demek ki.
İade edip yazdığım tarzda bir sistem al.
Ayrıca 16000 TL için 2070S almak kazık yemek diyebilirim.