16000 TL'ye hangisi mantıklı

ya hocam 12000 TL'ye laptop mu alıp geri kalan paraya masaüstü sistem mi alayım yada 12000 sistem alıp geri kalan paraya laptop mu alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok komik hocam !
Alınma be.Neyse 12k ya sistem almalısın. 8 k lık laptop sana günlük yaşantında yeter de artar

Alınma be.Neyse 12k ya sistem almalısın. 8 k lık laptop sana günlük yaşantında yeter de artar

12000 k ya sistem almak mantıklı geldi haklısınız 3600 TL'ye monitör alıcam geri artan parayıda artık değerlendiririm

12.000 TL ile bulabilirsen Rtx 3060 Sistem alırsın,
8.000 TL ile de gtx 1650 superli bir laptop alırsın.
6.Sınıfta okadar parayı nerden buldun merak ettim.

12.000 TL ile bulabilirsen Rtx 3060 Sistem alırsın,
8.000 TL ile de gtx 1650 superli bir laptop alırsın.
6.Sınıfta okadar parayı nerden buldun merak ettim.

yok hocam elektronik eşyalarım var onları satıcam yazılımcı olmak hayalim o yüzden tamamdır teşekkürler herkesin dediği gibi masaüstü alıcam

laptopu neden istiyorusun

misafirliğe götürmek için falan yada arkadaşım oynasın diye

yalnız kod yazıyorsan laptop önerim yani gidip 5klık bir laptop al 1050li falan diğer parayla da masa üstü al 12500 e gayet güzel kasalar var
yok hocam elektronik eşyalarım var onları satıcam yazılımcı olmak hayalim o yüzden tamamdır teşekkürler herkesin dediği gibi masaüstü alıcam

misafirliğe götürmek için falan yada arkadaşım oynaması için

yalnız kod yazıyorsan laptop önerim yani gidip 5klık bir laptop al 1050li falan diğer parayla da masa üstü al 12500 e gayet güzel kasalar var

yok hocam daha yazılımcılığa adımlarımı atmadım atınca bakarım onu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,846
Üyeler
189,740
Son üye
probar
Geri