Neler Yeni

1600tl Mikrofon önerisi

MrXearter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Şimşek
Dostlar YouTube kanalım için temiz ses veren mikrofon lazım. Sesi fazla almasına gerek yok dip sesi olmasın yeter. Bir ara HyperX Solocast bakıyordum fakat onunda fiyatları 1600TL'den iki binlere uçup gitmiş. İkinci el HyperX Solocast alınır mı? Yoksa alternatif bir şeyler var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Onur Yücel
Dostlar YouTube kanalım için temiz ses veren mikrofon lazım. Sesi fazla almasına gerek yok dip sesi olmasın yeter. Bir ara HyperX Solocast bakıyordum fakat onunda fiyatları 1600TL'den iki binlere uçup gitmiş. İkinci el HyperX Solocast alınır mı? Yoksa alternatif bir şeyler var mı?
Valla 1900 e fifine a6v var baya iyi fiyatına göre bütçe dışında kalıyor o bütçede bilmiyorum.
@Lloydˢᵗᵉʳ hocam bu işin duayenidir bir göz atarsa iyi olur

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Lloyd
2. el düşünülüyorsa JBL Quantum Stream öneririm kesinlikle. Ses kalitesi gayet güzel, Quadcast'ten vesaire daha iyi; 24 bit/96kHz destekliyor ve Duocast gibi 2 kutup desenine sahip. Yazılım desteği de mevcut.
Sıfır olarak da indirim beklemek dışında pek bir seçenek yok gibi.

@Edmond_Dantes Eyvallah hocam sağolun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,751
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom