Bence bunu alıcağına benim attığım aoc veya LG daha alınabilir çünkü benim artıklarının özellikleri daha iyi tam pivot falan var ikisinde de IPS hem 27 inç biraz büyük gelebilirMSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G271 27" 1 ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.919,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
4300geKnk bak sana 2 önerim var alıcak acele et çünkü indirimde şuanda
Ya bunu alLG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Yada bunu alAOC 24G2U 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.763,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şimdi sana şu 2 monitörün farkını anlatayım LG gtg yani biraz daha oyuncu odaklı daha hızlı
Aoc u soeucak olursanda aoc da LG he nazaran daha görüntü odaklı bence aoc daha iyi ama sen oyun oynıyacaksan LG seç derim ama aoc al bence bende yakında alacağım bu arada 2 Side gsync falan destekliyor ve dp kablosu çıkıyor
Eğer merak edersen burdan ulaşabilirsin incelemesineİnceleme - AOC 24G2U İncelemesi
Herkese merhabalar bugün forumda en çok önerilen ve benim de önerdiğim ve satın aldığım AOC 24G2U incelemesini yapacağım. İncelememi parça parça detaylı ve kısa tutmaya çalışacağım. FİYAT Öncelikle fiyatından başlayalım. 1600 ile 1900 lira civarlarında bulunabiliyor. Ben 1700 liraya...forum.donanimarsivi.com
Bu arada g sync vardır diye bir şey yazmıyor sitelerinde falan ama DP kablosuyla kullanırsan destekliyormuş
Birde ekran kartın ne
Apu bir sistemin var sanırım o zaman ileriki dönemlerde Nvidia veya AMD alırsanda işini görür4300ge
Dediğim gibi aoc un renkleri iyi LG bin MS süresi hızlıApu bir sistemin var sanırım o zaman ileriki dönemlerde Nvidia veya AMD alırsanda işini görür
Ben kendi adıma söyleyeyim ben çok video dizi izliyom yanında oyunda oynuyom oyüzden aoc alıcam ama oyuna ağırlık verseydin LG alırdımApu bir sistemin var sanırım o zaman ileriki dönemlerde Nvidia veya AMD alırsanda işini görür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim gibi aoc un renkleri iyi LG bin MS süresi hızlı
Knk gerçek 1ms değil diyolar 5ms diyolar doğrumuApu bir sistemin var sanırım o zaman ileriki dönemlerde Nvidia veya AMD alırsanda işini görür
Dediğim gibi aoc un renkleri iyi LG bin MS süresi hızlı
Ben kendi adıma söyleyeyim ben çok video dizi izliyom yanında oyunda oynuyom oyüzden aoc alıcam ama oyuna ağırlık verseydin LG alırdım
İşte dediğim gibi LG gerçek 1 ms ama oda modla veriyor oda monitörde titreme mi ne yapıyordu öyle bişide hatırlamıyorum ya kanka gerçek 1 ms istiyorsan tn panel almalısın IPS alıcaksan bu MS değerini bilmelisinKnk gerçek 1ms değil diyolar 5ms diyolar doğrumu
Knk asus tuf alcam heralde aoc ayaklari çok büyük geldi bana masama sığmazİşte dediğim gibi LG gerçek 1 ms ama oda modla veriyor oda monitörde titreme mi ne yapıyordu öyle bişide hatırlamıyorum ya kanka gerçek 1 ms istiyorsan tn panel almalısın IPS alıcaksan bu MS değerini bilmelisin
Asus tuf vg248q dan bahsediyorsun sanırım bu monitörün bu 2 LG den öyle bir özelliği yok sadece ağacı kare o kadar onun dışında aoc ve LG ezerKnk asus tuf alcam heralde aoc ayaklari çok büyük geldi bana masama sığmaz
Benim masamda küçük ama sığmazsa masaya özel vesa boyutlarında pivot alırsın hiç yer kaplamazKnk asus tuf alcam heralde aoc ayaklari çok büyük geldi bana masama sığmaz