Neler Yeni

1620tl MONİTÖR ÖNERİSİ?

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
Bütçe
1620
1600tl 144/165 hz 1ms ips panel monitör önerir misiniz?

Nachi

80+ Platinum

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Knk bak sana 2 önerim var alıcak acele et çünkü indirimde şuanda

Ya bunu al

Yada bunu al
Şimdi sana şu 2 monitörün farkını anlatayım LG gtg yani biraz daha oyuncu odaklı daha hızlı
Aoc u soeucak olursanda aoc da LG he nazaran daha görüntü odaklı bence aoc daha iyi ama sen oyun oynıyacaksan LG seç derim ama aoc al bence bende yakında alacağım bu arada 2 Side gsync falan destekliyor ve dp kablosu çıkıyor

Eğer merak edersen burdan ulaşabilirsin incelemesine
Bu arada g sync vardır diye bir şey yazmıyor sitelerinde falan ama DP kablosuyla kullanırsan destekliyormuş
Birde ekran kartın ne

Son düzenleme:

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Bence bunu alıcağına benim attığım aoc veya LG daha alınabilir çünkü benim artıklarının özellikleri daha iyi tam pivot falan var ikisinde de IPS hem 27 inç biraz büyük gelebilir

OTOPSİST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
mehmet genc
MSI G241 optic 144hz 1 ms IPS panel 2hafta once aldim harika fiyati o zamanlar 1478liraydi amazondan almistim tavsiye ederim

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk bak sana 2 önerim var alıcak acele et çünkü indirimde şuanda

Ya bunu al

Yada bunu al
Şimdi sana şu 2 monitörün farkını anlatayım LG gtg yani biraz daha oyuncu odaklı daha hızlı
Aoc u soeucak olursanda aoc da LG he nazaran daha görüntü odaklı bence aoc daha iyi ama sen oyun oynıyacaksan LG seç derim ama aoc al bence bende yakında alacağım bu arada 2 Side gsync falan destekliyor ve dp kablosu çıkıyor

Eğer merak edersen burdan ulaşabilirsin incelemesine
Bu arada g sync vardır diye bir şey yazmıyor sitelerinde falan ama DP kablosuyla kullanırsan destekliyormuş
Birde ekran kartın ne
4300ge

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Apu bir sistemin var sanırım o zaman ileriki dönemlerde Nvidia veya AMD alırsanda işini görür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apu bir sistemin var sanırım o zaman ileriki dönemlerde Nvidia veya AMD alırsanda işini görür
Dediğim gibi aoc un renkleri iyi LG bin MS süresi hızlı

Ben kendi adıma söyleyeyim ben çok video dizi izliyom yanında oyunda oynuyom oyüzden aoc alıcam ama oyuna ağırlık verseydin LG alırdım

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe

Ben kendi adıma söyleyeyim ben çok video dizi izliyom yanında oyunda oynuyom oyüzden aoc alıcam ama oyuna ağırlık verseydin LG alırdım
Knk gerçek 1ms değil diyolar 5ms diyolar doğrumu

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Knk gerçek 1ms değil diyolar 5ms diyolar doğrumu
İşte dediğim gibi LG gerçek 1 ms ama oda modla veriyor oda monitörde titreme mi ne yapıyordu öyle bişide hatırlamıyorum ya kanka gerçek 1 ms istiyorsan tn panel almalısın IPS alıcaksan bu MS değerini bilmelisin

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
İşte dediğim gibi LG gerçek 1 ms ama oda modla veriyor oda monitörde titreme mi ne yapıyordu öyle bişide hatırlamıyorum ya kanka gerçek 1 ms istiyorsan tn panel almalısın IPS alıcaksan bu MS değerini bilmelisin
Knk asus tuf alcam heralde aoc ayaklari çok büyük geldi bana masama sığmaz

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Asus tuf vg248q dan bahsediyorsun sanırım bu monitörün bu 2 LG den öyle bir özelliği yok sadece ağacı kare o kadar onun dışında aoc ve LG ezer

Benim masamda küçük ama sığmazsa masaya özel vesa boyutlarında pivot alırsın hiç yer kaplamaz

Top Bottom