Neler Yeni

163 günde sayısal 200 bin yapılabilir mi?

xResident

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selam Soru basit Şu an sınava 163 gün var sıfırdan başlayıp sayısalda 200 bin yapabilir mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam soru basit şu an sınava 163 gün var sıfırdan başlayıp sayısalda 190 bin yapabilir mi? Günde 8-9 çalışacağım belki de daha fazla.
Düzgün çalışırsan ve konulardan çok eksiğin yoksa neden olmasın? Buralarda XXX Günde şunu yapabilir miyim demek yerine kalk ve çalış.

Günde 8-9 saat çalışmak cümlede çok kolay ama. Önemli olan devamlılık.
İlk gün gazı ile 9 saat çalışırsın. Sonra ki gün 7 olur sonra 5 sonra 3. Zamanla sınav yaklaşır ve zaten kazanamıyorum der salarsın.
Başla şimdi 8-9 saat diye şartlama. Çalışabildiğin kadar çalış olmadı. Mezuna kalırsın. Mezuna kalmak suç değil ki. 25 yaşında üni okuyan var. 30 yaşında hukuk kazanna var. Okumanın yaşı yok. Ama böyle dedim diye de salma.

Hedefini 8-9 dan koymak yerine ilk zamanlar için 3 saat sonraki zamanlar için 5 saat diye diye arttırarak gidersen daha verimli olur diye düşünüyorum.

günde 8-9 çok zor kendine daha basit hedefler belirle günde 2-3 saat gibi ama bunu her gün yapmak şartı ile daha sonra o saatler kendini otomatik olarak arttıracaktır.

Konuyu ne kadarda anladığına gore değişir bazi insan 1 saatte anlar bazisi 1 gün o yuzden insandan insana değişir mesela bi arkadaşım günde 2 3 konu bitiriyor benim

ayt kasman lazım 200k girmek cok zor değil kendimden biliyorum ama temelinin de fena olmaması lazım
tyt yi sadece denemelerle ayt yi sıkı bi şekilde ilerletirsen 100k bile gelir
yeter ki inan ve verimli çalış ( bak çok çalışmak ile verimli çalışmak arasındaki farkı ayırt etmen gerek )
benım 1 saatlik verimli calısmam ile senin 5 saatlik verimsi calışman arasında cok fark olur
zamanını iyi değerlendir ve asla ümidini kaybetme
BAŞARILAR ŞİMDİDEN

8-9 saat çalışmayı çok zor mu görüyorsunuz cidden? 20 saat çalıştığımı hatırlıyorum.Günde 8 saatten az çalışmak çok az bir süre matematiğe zaman ayırsan bitiyor zaten.

Geri