Şahsen ben de yakın zamanda sistem toplayacağım ve monitör konusunda TN panel düşünüyorum bilmem diğer fikirlerini paylaşanlar neden TN tercih etmemeni tavsiye etti ama ben Asus derimViewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Profesyonel Gaming Monitör 1833 TL (İTOPYA)
Asus 24" VG248QG 165Hz 0.5ms DVI HDMI DP FreeSync ve G-Sync Uyumlu Gaming Monitör 1980 TL (İTOPYA)
TN panel ne oluyor tam olarakHocam Asus olan profesyonel oyuncular için tn panel kullanıyor film falan izlerken çok kötü gözükür
24g2u'dan daha iyi 1800'e değer.panel tipi sorun etmiyorsa 165hz alman daha mantıklı eğer IPS istiyorsan 24g2u alınabilir 1800 o monitöre fazla ve içinden kablo çıkmıyor diye biliyorum
Hocam panellere göre görüntü kalitesi ve renk canlılığı değişir IPS>VA>TNTN panel ne oluyor tam olarak
renk doygunluğu en düşük ve görüş açısı az olan bir panel ms durumlarıda diğer panellerden az da olsa hızlı tepkimeye giriyor önermeyeceğim panel e sporculukla uğraşılmadıktan sonra bana göre almak mantıksız .TN panel ne oluyor tam olarak