Spektrumdx3
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
monitörün kendi tuşlarından ayarlarına girip bakarmısın orada ayar yapman gereken bi yer olabilir mi ??
İşlemcim iyi değil iyi bir ekran kartı alıp dar boğaz yapmak istemedim ve ramimde 8 gb gene onada darboğaz yapmak istemedim yani yanlış biliyorum olabilirim affola.Bu monitöre bu kadar para vereceğime keşke adam gibi bi ekran kartı alsaydın
o ayar menüsü geliyor ama üstü sönük bir gri ve gelinmiyor orayamonitörün kendi tuşlarından ayarlarına girip bakarmısın orada ayar yapman gereken bi yer olabilir mi ??
O ekran kartıyla hiç bir oyunda 165 Fps alamayacaksın zaten. Biraz boşa almış oldunİşlemcim iyi değil iyi bir ekran kartı alıp dar boğaz yapmak istemedim ve ramimde 8 gb gene onada darboğaz yapmak istemedim yani yanlış biliyorum olabilirim affola.
çözünürlük menüsünde zaten eski sürüm olduğu için yenileme hızı ve çözünürlük diyor en yüksek çözünürlük 1920x1080p PC veya Ultra hd, hd yazısı yok hiç bir yerdeUltra Hd, Hd yazan yerde mi 1080p yoksa PC yazan çözünürlükte mi ?
maalesef öyle csde 100 fps alıyorum felan ya bunu verip üstüne para ekleyip kasa alıcam yada ileride pc alırım diye bu monitörden devam edicemO ekran kartıyla hiç bir oyunda 165 Fps alamayacaksın zaten. Biraz boşa almış oldun
ilk çıktığında taktım pcye ekranda çıkdı gittikçe belirginleşti sonra kaldı böyle zaten hiç bir şeyle oynamadımO çizgi monitörü ilk açtığında da var mıydı yoksa ayarlarını değiştirince mi ortaya çıktı?