bende şuan var oynatıyor yani 2 3 ay oldu alalı orta düşük oyundan oyuna göre değişir 2 sene götürür rahatSoru açık guncel oyunları suan hangi ayarda oynatir kac sene gider
2 Sene civarı ama almadıysan alma, bi tık daha ekle 1650s alSoru açık guncel oyunları suan hangi ayarda oynatir kac sene gider
1650 günümüz için bile yetersiz en fazla 2 sene götürür.Soru açık guncel oyunları suan hangi ayarda oynatir kac sene gider
İstanbuldaysan itopya'dan alabilirsin. Vatandan başka yerden alma imkanın %1 dahi olsa, başka yerden almaya çalış. 1650 asla önermiyorum.Daha almadim 1650s alincada vatandan alicam icin pahalı oluyor
Mlsf yani istanbulda deilim ekran karti pahali bir parça olduğu icin alamamİstanbuldaysan itopya'dan alabilirsin. Vatandan başka yerden alma imkanın %1 dahi olsa, başka yerden almaya çalış. 1650 asla önermiyorum.
Yani zorunlu Vatan ise bir şey diyemem ama içim acıyor yani. 1650S parasına 1650 alacaksın ve ikisinin arasında 20 FPS'e yakın fark var.Mlsf yani istanbulda deilim ekran karti pahali bir parça olduğu icin alamam