Hayır kaspersky veya malwarebytesden yap.antivürüs taramasını win defenderden mı yapayım
Kaspersky'den yap.antivürüs taramasını win defenderden mı yapayım
ama dostum benim bi anda oldu steam pubg ve gta 5 ani fps düşüşleri yaşıyorum 100 lerden 50 lere düşüyoraynı sistem bende de var msi twin frozr 1650super r5 2600 8 gb ram.büyük ihtimal ram yüzündendir ben ramden çok sıkınıt çektim bi tane daha 8 gb alıcam.ama 8 gb ram olmasına rağmen rdr 2 high oynayabiliyordum yani 30 altına düşmüyordu 45 lerde geziyor bazen 50-60 oluyor falan
deneme sürümü indiriyorumKaspersky'den yap.
Indir ve tam tarama yap. Ek olarak driverlerini güncelle. Eğer olmazsa garanti yolu gözüktü.ama dostum benim bi anda oldu steam PUBG ve gta 5 ani fps düşüşleri yaşıyorum 100 lerden 50 lere düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
deneme sürümü indiriyorum
bilmiyorum sebebini valla bende o kadar 50 fps falan düşüşü olmuyor.ama dostum benim bi anda oldu steam PUBG ve gta 5 ani fps düşüşleri yaşıyorum 100 lerden 50 lere düşüyor
deneme sürümü indiriyorum
Indir ve tam tarama yap. Ek olarak driverlerini güncelle. Eğer olmazsa garanti yolu
İlk önce antivürüs taraması yap,
Driverlar güncel mi ona bak,
SSD veya HDD nedir?
Crystal ddisk info ile ssd veya hdd hızını ölç buraya at.
dostum teşekkürler sorun çözüldü baya virüs varmış antivirüs programını baya beğendim satın alabilirimIndir ve tam tarama yap. Ek olarak driverlerini güncelle. Eğer olmazsa garanti yolu gözüktü.
dostum teşekkür ederim sorun çözüldü sorun virüsmüşİlk önce antivürüs taraması yap,
SSD veya HDD nedir?
bir 8 daha ram alın memtest furmark vs gibi testleri yapın termal macun vs yenileyip disklerin sağlık durumuna bakınBEYLER SELAM 3 AY ÖNCE TOPLADIĞIM BİLGİSAYARIM ANİ FPS DÜŞÜŞLERİ YAŞIYOR VE NERDEYSE HER OYUNDA OLUYOR RAM 8 GB R5 2600 VAR İLK ZAMANLAR H.ÇBİR SIKINTI YOKTU ŞUAN HER ŞEY DONMAYA BAŞLADI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Ben teşekkür ederim dostum o kadar sorunu çözdüm zahmet olmazsadostum teşekkürler sorun çözüldü baya virüs varmış antivirüs programını baya beğendim satın alabilirim
dostum teşekkür ederim sorun çözüldü sorun virüsmüş
Bu mesajımı rapor ete tıklayıp, en iyi cevaba tik atıp raporlar mısın?İlk önce antivürüs taraması yap,
SSD veya HDD nedir?
Arkadaşın dediğine katıliyorum. Kaspersky'i satın almalisin.çok oyunun yoksa sağlam bi format at akabinde virüs yazılımını kur en garantisi o