1650 super + i3 9100f nasıl bir ikilidir ?

işlemci iyi değil kısa vadede para biriktermeye yarar sadece

Upgrade açısından demiştim ama peki.
hocam arkadaş belli ki bu parayı zor toplamış upgrade yapmaz büyük ihtimalle haksız olduğunuzu ilk seferden kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi midir nasıl?
hocam aynısını alacağım FPS bakımından yani sadece OYUN konusunda 1600af ile eşit sıkıntı olacağını düşünmüyorum bu ikilinin bir 4 yılı var

3100 alacak para yoksa 9100f f/p bir işlemci oluyor
bence güzel ikili olurlar
1200 çöpünden kat kat iyi soket derseniz upgrade yaparken anakart değiştirilebilir performans için anakart değiştirmeyi göze alırım ben

Bu sistemi BiostarH310MHP yapıp 1650 super yapıp almayı düşünüyorum.1 ay sonra da 8 gb ram ekleyeceğim.
Bütçem buna bile çok zor yetti :(

hocam arkadaş belli ki bu parayı zor toplamış upgrade yapmaz büyük ihtimalle haksız olduğunuzu ilk seferden kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam aynısını alacağım FPS bakımından yani sadece OYUN konusunda 1600af ile eşit sıkıntı olacağını düşünmüyorum bu ikilinin bir 4 yılı var
Kral BiostarH310MHP anakartta ramler 3000mhz yapılmıyor mu?

Bu sistemi BiostarH310MHP yapıp 1650 super yapıp almayı düşünüyorum.1 ay sonra da 8 gb ram ekleyeceğim.
Bütçem buna bile çok zor yetti :(
aynısının tıpkısını alıcam dert yoldaşım, ama ssdyi çıkarıp en ucuz 1tb hddyi alıcam,gel sarılalım fakir kardeşim benim

Geri