1650 Super Metal Panel Nereden Alınır?

Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar, görsellerde de olduğu gibi kartı aldığım arkadaş kutu içerisinde uygun metal kısmı göndermemiş. GTX 1650 Super için kasa sabitleme metalini nereden bulabilirim ya da ne olarak arama yapmam gerekiyor. Durduğu yerde çok bir sorun evet, ama bir eksiklik altına destek koymadığım sürece normalden çok eğiliyor ve kimi durumlarda yerinden oynuyor.

WhatsApp Image 2025-06-28 at 22.47.49 (1).webp
WhatsApp Image 2025-06-28 at 22.47.49.webp

Arkadaşlar, görsellerde de olduğu gibi kartı aldığım arkadaş kutu içerisinde uygun metal kısmı göndermemiş. GTX 1650 Super için kasa sabitleme metalini nereden bulabilirim ya da ne olarak arama yapmam gerekiyor. Durduğu yerde çok bir sorun evet, ama bir eksiklik altına destek koymadığım sürece normalden çok eğiliyor ve kimi durumlarda yerinden oynuyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
herhangibir metal olur özel metali yok eğer görüntü portlarından bahsetmiyorsanız

İki tane tek kullanımlık jilet al kafalarını kır ve yalıtkan bant ile kırılan yerleri bantla önüne ve arkasına destek oluştur. Ben ekran kartı sarkmasın diye öyle yaptım

herhangibir metal olur özel metali yok eğer görüntü portlarından bahsetmiyorsanız
Port girişi tarafında olan metalden bahsediyorum hocam kasa üzerindeki vida deliklerine oturan kısımdan ama port yuvalarına kendim müdahale ederek sabitleme yapabilirim bozuk bir karttan sökmek mantıklı olabilir ancak doğrudan bu marka, model arama sebebim tam uyumlu olsun düşüncesinden.
İki tane tek kullanımlık jilet al kafalarını kır ve yalıtkan bant ile kırılan yerleri bantla önüne ve arkasına destek oluştur. Ben ekran kartı sarkmasın diye öyle yaptım
Şimdiki sabitleme yöntemimden kesinlikle daha sağlıklı gözüküyor direkt yapmaya geçeyim hocam en azından stabil şekilde kalsın yerinde teşekkür ederim.

bi ihtimal 3D yazıcıdan basılabilir dosyası bulunursa, haricen bulmak çok çok zor. Satan arkadaş o demiri ne yaptı acaba? yani bakım yaparken bile sökülmüyor o, ne diye söktü de yollamadı merak konusu

Geri