1650 super mi 1660 super mi

sizce kullandığınız ekran kartı en fazla kaç dereceyi görmeli
Ben rekabetçi oyunlar oynuyorum. Hiçbir zaman %100 kullanımda olmuyor o yüzden max 60-70 dereceler idealmiş gibime geliyor.

Ben rekabetçi oyunlar oynuyorum. Hiçbir zaman %100 kullanımda olmuyor o yüzden max 60-70 dereceler idealmiş gibime geliyor.
ben story oyunlarda oynuyorum battlefiled ultra fln oynuyorum eğer önerebileceğiniz başka bir marka varsa memnuniyet duyarım

ben story oyunlarda oynuyorum battlefiled ultra fln oynuyorum eğer önerebileceğiniz başka bir marka varsa memnuniyet duyarım
Max 80 i görürsünüz bu ekran kartında. Yeni bir konu başlığı açıp yardım alabilirsiniz. Ekran kartı kısmında çok öneri yapmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha var aklıma geldi. Kesinlikle Galax gtx 1660 super ex gamer mi ne.

Windforce OC önermiyorum.

Gaming OC fiyatına MSI Gaming X bulunabiliyor.
burda hiç öyle göstermiyor bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abdullah abinin da-sistem3 canlı oyun performansında ekran kartı sıcaklığına bakabilirsin

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    115.1 KB · Hit: 29
burda hiç öyle göstermiyor bence

Windforce OC soğutması kötü olan.

Gaming OC daha iyi ama Gaming OC 2300 TL.

1660S Gaming X 2400 TL, İtopya fiyatlarına bağlı kalmayın.

Windforce OC soğutması kötü olan.

Gaming OC daha iyi ama Gaming OC 2300 TL.

1660S Gaming X 2400 TL, İtopya fiyatlarına bağlı kalmayın.
öncelikle attığım ekran kartı 2050 tl senin attığın 2400 tl 350 tl fark bazıları veremeye bilir ve soğutması kötü olsa abdullah abi DA-SİSTEM3 DE kullanmzdı ve canlı oyun performansında hiç bir sorun gözükmüyor

öncelikle attığım ekran kartı 2050 TL senin attığın 2400 TL 350 TL fark bazıları veremeye bilir ve soğutması kötü olsa abdullah abi DA-SİSTEM3 DE kullanmzdı ve canlı oyun performansında hiç bir sorun gözükmüyor

Ne alaka la?

Abdullah kullanınca iyi mi oluyor?

Bir arkadaş %83 fan hızında 80 derece görüyor, ''Abdullah abi kullanıyorsa sıkıntı yoktur'' lafını ona söyle.

Ne alaka la?

Bir arkadaş %83 fan hızında 80 derece görüyor, ''Abdullah abi kullanıyorsa sıkıntı yoktur'' lafını ona söyle.
DA3 testinde R5 3600 da CPB açıkken stok soğutucuyla neredeyse hiç ısınmıyor CPB 1.4 Voltaj falan veriyor ve sıcaklık stok fan ile 70 i geçmiyor. O testte sıcaklıklarda bir şey var

DA3 testinde R5 3600 da CPB açıkken stok soğutucuyla neredeyse hiç ısınmıyor CPB 1.4 Voltaj falan veriyor ve sıcaklık stok fan ile 70 i geçmiyor. O testte sıcaklıklarda bir şey var

1.4V ile 70 dereceyi geçer bu arada :D

Ne alaka la?

o zmn neden calı oyun testinde öyle gözükmüyor canım kardeşim laf ettiğin adamın forumunda geziyosun bide

Geri