1650 super mi 1660 super mi

o zmn neden calı oyun testinde öyle gözükmüyor canım kardeşim laf ettiğin adamın forumunda geziyosun bide

1.4V'da 70 dereceyi geçmeyen 3600 var :D

Ayrıca istediğim forumda gezerim, seni hiç alakadar etmez.

Aynen işte abdullah abiye güvenmek istiyorum ama o testin sıcaklıklarında bir yamukluk var
kanka ben alşdım kasayı cumaya veya cumartesine gelir alıp ss ini atarım ama abdullah abi hiç bir sistem testinde bir ayarlarla oynamıyor bundada bişey yaptığını sanmıyorum sayılı düzgün ekipman incelesi sistem incelemesi yapan kişilerden biri cuma veya cumartesi atarım ben gine buraya ss i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.4V'da 70 dereceyi geçmeyen 3600 var :D

Ayrıca istediğim forumda gezerim, seni hiç alakadar etmez.
kardeşim adam başta hiç bir ayarla oynanmadı kedi ayarları diyor izle videoyu laf atıp yalama

kanka ben alşdım kasayı cumaya veya cumartesine gelir alıp ss ini atarım ama abdullah abi hiç bir sistem testinde bir ayarlarla oynamıyor bundada bişey yaptığını sanmıyorum sayılı düzgün ekipman incelesi sistem incelemesi yapan kişilerden biri cuma veya cumartesi atarım ben gine buraya ss i
Bende inşallah bir oynama yoktur diyorum çünkü Ryzen 5 3600 un stok fanla CPB açıkken 70 derecede kalması mümkün olan bir şey değil. Anca UV yapınca öyle olur sıcaklık. Burda S2H kullanan biri olarak söylüyorum S2H CPB açınca 1.45 Voltaja kadar veriyor

Tamam bekliyoruz.

3600'e 1.4V verip test yap, bak bakalım 70 dereceyi geçiyor mu?

hiç bir ayarıyla oynamadan kendi ayarıyla test edicem direk tak çalıştır olarak

Videoda 1.4V ile 70 dereceyi geçmiyormuş.

1.4V verip test yap.

Aynı ayarlar sonuçta.

Sadece konuşuyor.

O zaman bende konuşayım.

O ekran kartı 10000 derece oluyor.

Aha sana kanıt o zaman :D

Bir arkadaş %83 fan hızında 80 derece görüyor, bu arkadaş ne yapsın?
kardeşim laf attığın adamın safyasında geziyosun iş yapıyosun sevmiyosan kapı orda yol orda zaten cuma veya cumartesi günüde sslerle kanitliycam orasıda var hadi yoluna kardeşim benim

kardeşim laf attığın adamın safyasında geziyosun iş yapıyosun sevmiyosan kapı orda yol orda zaten cuma veya cumartesi günüde sslerle kanitliycam orasıda var hadi yoluna kardeşim benim

Tamam kanıtlarsın :D

Videoda daha fan hızı yazmıyor, belki fan hızı %100'de?

Sadece konuşuyor.

O zaman bende konuşayım.

O ekran kartı 10000 derece oluyor.

Aha sana kanıt o zaman :D

Bir arkadaş %83 fan hızında 80 derece görüyor, bu arkadaş ne yapsın?
ona gelen ekran kartında sorun olabilir bi ganatiye yollasın

Geri