Da v2 ben de kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.logitech g203 kullanıyorum bu kadar leş bi maus yok almayın aldırmayın sorum başlıktaki gibidir 18 19 cm arası bi kolum var razer death vader v2 kullan net kafede elime tam oturuyor
klavye olarak bunu öneririm.logitech g203 kullanıyorum bu kadar leş bi maus yok almayın aldırmayın sorum başlıktaki gibidir 18 19 cm arası bi kolum var razer death vader v2 kullan net kafede elime tam oturuyor
internet kafede black widow keyless vardı fiyatına bakınca şaşırdım RWEQERWQREWQRWQREQ çok hoşuma gitmişti :/klavye olarak hyperx , xpg ve razerden şaşma derim
çok kıyak duruyor bu arada windows tuşu kitleme falan varmı çınlama sesiklavye olarak bunu öneririm.
Bu klavye bu bütçede alabileceğinin en iyisi. Kullanıyorum çok kaliteli. Sadece rezalet bir yazılımı var.klavye olarak bunu öneririm.
beyaz switchler nasıl hocam üflesen algılıyo galiba baktımdaklavye olarak bunu öneririm.
yazılımla çok işim yok ya ofis klavyesi kullanıoyurm max 2 3 tuşa basıyor kuduruyorum war zone oynuyorum bide movement yapcam diye ölüomBu klavye bu bütçede alabileceğinin en iyisi. Kullanıyorum çok kaliteli. Sadece rezalet bir yazılımı var.
Al o zaman. Firmware uptade yapmayı unutma.beyaz switchler nasıl hocam üflesen algılıyo galiba baktımda
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazılımla çok işim yok ya ofis klavyesi kullanıoyurm max 2 3 tuşa basıyor kuduruyorum war zone oynuyorum bide movement yapcam diye ölüom
klavye kablosuz olmak zorunda değil zaten param yok bütçemi aşar fareyi kablosuz ama istiyorum çok düşük hassiyette oynuyorum kablo ağır geliyor@ardaaaq
Mouse bilmem ama klavye olarak rk61 öneririm.Tuf k3 de önerebilirdim ama fiyatı yüksek şu an ve kablosuz değil.
hocam o zaman şunu sorıyım oyunlarda red switchmi daha iyi beyaz switchmi hangisi basınca güzel olurAl o zaman. Firmware uptade yapmayı unutma.
Olsun yine de rk61 iyidirklavye kablosuz olmak zorunda değil zaten param yok bütçemi aşar fareyi kablosuz ama istiyorum çok düşük hassiyette oynuyorum kablo ağır geliyor
hocam o zaman şunu sorıyım oyunlarda red switchmi daha iyi beyaz switchmi hangisi basınca güzel olur
+++ olarak firmware ne demekAl o zaman. Firmware uptade yapmayı unutma.
1900 tl hocam o parayı verdiğim bir şeyin iyi olmasını beklerim aklımda bulunsun saolasınOlsun yine de rk61 iyidir
Yok la.Banggodda 1200 lira+++ olarak firmware ne demek
1900 TL hocam o parayı verdiğim bir şeyin iyi olmasını beklerim aklımda bulunsun saolasın