Bence şöyle yap eğer oyun odaklı giderim diyorsan (yani mining yapmam diyorsan) dün mesela zotac modeli geldi JP ye 1 saat durdu 3080 modeli 14.3 k ya düşmüştü , bu tarz bir şey alırsın3 ay önce Amazon dan aldığım aorus rtx 3070 için 16500 teklif geldi sizce satmak mantıklı mı? Mining amaçlı kullanıyorum satıp 2 veya 3 tane kart almayı düşünüyorum
Oyun için ayriyeten ekran kartım var şimdilik önceliğim mining o yüzdenBence şöyle yap eğer oyun odaklı giderim diyorsan (yani mining yapmam diyorsan) dün mesela zotac modeli geldi JP ye 1 saat durdu 3080 modeli 14.3 k ya düşmüştü , bu tarz bir şey alırsın![]()
Sen daha iyi bilirsin tabi bi baksana şuna https://minerstat.com/compare/rtx-3070-vs-rtx-3080-lhr?lang=trYaklaşık 1300 lira
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun için ayriyeten ekran kartım var şimdilik önceliğim mining o yüzden
Amazonda Nasıl Non-Lhr kart kalmışki hemde 3 ay önce üretimde bitti çıkan kartlarda Non-Lhr üretilmiyormu.3 ay önce Amazon dan aldığım aorus rtx 3070 için 16500 teklif geldi sizce satmak mantıklı mı? Mining amaçlı kullanıyorum satıp 2 veya 3 tane kart almayı düşünüyorum
Satıp yine mining amaçlı kart alacaksan satma bence. Şuan miningde en iyi kartlar LHR siz RTX 3000 ler3 ay önce Amazon dan aldığım aorus rtx 3070 için 16500 teklif geldi sizce satmak mantıklı mı? Mining amaçlı kullanıyorum satıp 2 veya 3 tane kart almayı düşünüyorum
Satıp indirimle 3 tane 1660 ti alsam 93 mh alabilirim o yüzden biraz mantıklı geliyorSatıp yine mining amaçlı kart alacaksan satma bence. Şuan miningde en iyi kartlar LHR siz RTX 3000 ler![]()
Sonuna yetiştim herhalde 9 bine lhrsiz aorus 3070 aldımAmazonda Nasıl Non-Lhr kart kalmışki hemde 3 ay önce üretimde bitti çıkan kartlarda Non-Lhr üretilmiyormu.
Mining amaçlı düşünüyorum. İleride daha yüksek teklif alabilir miyim onu düşünüyorum sadeceEğer mining yapacaksan satma ama eğer yapmayı düşünmüyorsan iyi fiyat gibi duruyor...