uygun bulursanız Galax olabilirRyzen 5 3400g işlemcime ekran kartı alacağım. Hangi marka almalıyım. Fp ürünleri istiyorum. Link verirseniz sevinirim
Ryzen 5 3400g işlemcime ekran kartı alacağım. Hangi marka almalıyım. Fp ürünleri istiyorum. Link verirseniz sevinirim
Ben almazdım ama sen bilirsin zevk meselesi
Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
2000civarıBütçe ?
İnno3d stoklarda yok.inno3d en ucuzunu almaya çalışın bütçeniz az ise çok isede çok bir fark yok sıkıntılı bir kart almadığınız sürece sonuçta aynı kart
Dostum sende Palit var galiba memnunmusun ?
Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
palit al oda ucuzdur yılbaşında indirim olur mu bilmem ama yarın ve her cuma gaming gecesi var ince hesapta takip edip oradan alabilirisin2000civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnno3d stoklarda yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum sende Palit var galiba memnunmusun ?