1650s ve 5 3500x sisteme yardım

Hayır almadım acaba ilerde bir sorun olursa internetten aldığım parçalara verirler mi ? ondan çekiniyorum.
Psu - kasa -ekran kartını değiştiricem sanırım hepsini yeniden toplıcam.Anakart olarak dediğiniz kartı ilk başından almayı düşünüyordum.Tercihimi o yönde yapıcam.
Hocam internetten aldığın yerde de garanti veriliyor
@TECHNO bugün rahatsız ediyorum ama

Anakartı B450M S2H yap. A400 SSD ile sorun yaşayanlar var. Onun yerine HyperX Fury, Apacer Panther gibi SSD'ler tercih edebilirsin. Phoenix modelinin de soğutması iyi değil. Tek fanlı olduğu için. 1900 TL asla verilmez. https://www.akakce.com/ekran-karti/...ming-128-bit-gddr6-4-gb-fiyati,603903993.html 150 TL fazlaya ROG Strix var yani. 7000 TL'ye 1650S'de az olmuş gibi. 75 Hz monitör alacaksan 1660S zorlayabilirsin. 3100+1660S alman daha iyi. Kasa- PSU'da çok kötü.
Fury, Panther ile de sorun yaşayanlar var Allah’tan kronik dememişsin yoksa tepkim çok daha farklı olurdu xd.

Fury, Panther ile de sorun yaşayanlar var Allah’tan kronik dememişsin yoksa tepkim çok daha farklı olurdu xd.
Çok yok. Nadir sorun yaşayan var Fury ve Panther ile. A400 ile ilgili çok şikayet duydum.
Kronik olmadığı için de kronik demedim. Ben de biliyorum sorunlu olan, olmayan parçaları. :)

Geri