Masaüstü oyun bilgisayarı - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 904255138
Masaüstü oyun bilgisayarı - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Bu donemde 1650 super stoklari bulunmuyor illa 1650s alicam dersen al ama 8gb ram 240 gb ssd yetmez![]()
Masaüstü oyun bilgisayarı - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 904255138
Masaüstü oyun bilgisayarı - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
I3 10. Nesil yazmisDolandırıcı bence, işlemciyi bile yazmamış.
Sıfırı bu paraydı zaten, alınmaz bence. Beklemek daha iyi.I3 10. Nesil yazmis
beklemek istemiyorum adamın yanına gıdınce furmark testı yaptırsam yeterlimidirSıfırı bu paraydı zaten, alınmaz bence. Beklemek daha iyi.
yok kanka alma.![]()
Masaüstü oyun bilgisayarı - Toplama Masaüstü Modeller ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
üstad bunda bi sıkıntı var bende benim 3 ay kullandığım sistemi satmayı düşünüyorum 1660s var sadece ekran kartı 4500 - 5000 ediyor![]()
Dolandırıcı olma ihtimali var![]()