Neler Yeni

165hz IPS vs 240hz VA hangisi tercih edilmeli

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,296
İsim
Qwerty1029384756
Rekabetçi oyun oynayan biri değilim zaten. Ondan fazla önemli değil, siyahlar olmasa olmuyor dediğim gibi. Ondan dolayı VA tercih ederim.
Sizin kararınız tabiikide. Saygı duyuyorum. Ben IPS monitörüm ile mutluyum.

HAmZA004

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hamza Köse
anladığım kadarıyla siyah renkten feda edip daha canlı renkler elde ediyoruz IPS panelde üstüne ghosting sorunuda azalıyor. Attığım va monitörün renklerinin yeterince canlı olduğunu yazmışlar yorumlarda test amaçlı VA olanı sipariş edip ghosting veya düşük parlaklık varsa iade etme işi mantıklımı sizce zaman olarak sıkıntım yok iade işlemleri sıkıntı çıkarmaz

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,296
İsim
Qwerty1029384756
anladığım kadarıyla siyah renkten feda edip daha canlı renkler elde ediyoruz IPS panelde üstüne ghosting sorunuda azalıyor. Attığım va monitörün renklerinin yeterince canlı olduğunu yazmışlar yorumlarda test amaçlı VA olanı sipariş edip ghosting veya düşük parlaklık varsa iade etme işi mantıklımı sizce zaman olarak sıkıntım yok iade işlemleri sıkıntı çıkarmaz
Ben olsam iade ile uğraşmamak için IPS alırdım. Siyahları tam siyah göstermiyor fakat rahatsız etmiyor beni. Ghosting gibi problemleri daha az oluyor IPS monitörlerin.

Dexes

80+ Bronze

En mantıklısı hocam. Hayırlısı olsun.

HAmZA004

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hamza Köse
Galiba dediğim gibi yapıcam bi arkadaşın IPS ekranıyla karşılaştırır ona göre karar veririm teşekkürler yardımlarınız için

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
6bine kadar çıkabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bu konuyu merak ediyorum IPS çok deneyimlemediğim için o kadar hz farkına değecek kadar güzelmi emin değilim şu zamana kadar iyi kalite olmasada va panel kullandım bi sorun yaşamadım
önceki monitorum ıps di VA ya geçince renk kalitesine şaşırmıstım açıkcası gayet güzel gösteriyor ve siyahlar muhteşem. IPS i aratmadı bile öyle söyliyim ama ilerde dediğim gibi OLED panele geçme şansım olursa hiç düşünmeden geçerim çünkü mükemmel bir panel

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,271
İsim
Mert Can Ergün
Va panel film video için tercih etme

Top Bottom