Neler Yeni

Çözüldü✓ 165hz monitörün 60hzden fazla vermemesi

F0rves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Günay
Arkadaşlar merhaba. Monitörü bugün aldım. Kurdum, gerekli driverları indirdim fakat 60Hz'den ötesini göstermiyor. Bilgisayarımda DP girişi olmadığı için 2.1 HDMI ile bağladım acaba sorun ne olabilir ?
Bilgisayarım, acer aspire v5 571g

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Arkadaşlar merhaba. Monitörü bugün aldım. Kurdum, gerekli driverları indirdim fakat 60Hz'den ötesini göstermiyor. Bilgisayarımda DP girişi olmadığı için 2.1 HDMI ile bağladım acaba sorun ne olabilir ?
Bilgisayarım, acer aspire v5 571g
Ekran kartı sürücülerini günceller misin

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Kemalhan Altay
Monitör ayarlarından hz artırılan yer mevcutsa ordan artır mazı monitörlerde hz ayarını açmadan windowsun seçeneklerine gelmiyor. Ekran kartın ne bu arada bazen driverden yada ekran kartından yapar

F0rves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Günay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör ayarlarına bakar mısınız
60hzden yukarısını göstermiyor normalde 165hz OC ile 180hz görmesi lazım acaba bilgisayarın eski olmasından kaynaklı olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör ayarlarından hz artırılan yer mevcutsa ordan artır mazı monitörlerde hz ayarını açmadan windowsun seçeneklerine gelmiyor. Ekran kartın ne bu arada bazen driverden yada ekran kartından yapar
Gt 730m

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Kemalhan Altay
Masaüstü,
Sağ tık,
NVIDIA Denetim Masası,
Çözünürlük değiştirme,
Sağ tık,
Düzenle,
60Hz sil 165hz
Dediklerimi yapın sanırım böyleydi. bi forumdan gördüm denermisin

F0rves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Günay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör ayarlarından hz artırılan yer mevcutsa ordan artır mazı monitörlerde hz ayarını açmadan windowsun seçeneklerine gelmiyor. Ekran kartın ne bu arada bazen driverden yada ekran kartından
Biraz garip gelecek fakat ekran kartı uygulaması yüklü değil mi
Nvidia kontrol merkezi ve lenovo display kontrol merkezi kurulu neredeyse her şeyi denedim. Başka bir bilgisayara ulaşabilme imkanım olsa ondan deneyeceğim ama çok zor

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Nvidia kontrol merkezi ve lenovo display kontrol merkezi kurulu neredeyse her şeyi denedim. Başka bir bilgisayara ulaşabilme imkanım olsa ondan deneyeceğim ama çok zor
DP kablosu ile dener misiniz elinizde varsa benim HDMI kablom vardı modelini bilmiyorum DP geçtim 144 oldu normalde 60 oluyordu

F0rves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Günay
DP kablosu ile dener misiniz elinizde varsa benim HDMI kablom vardı modelini bilmiyorum DP geçtim 144 oldu normalde 60 oluyordu
Monitörle birlikte geldi ama bilgisayarımın DP girişi olmadığı için HDMI kullanmak zorunda kaldım

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Kemalhan Altay
yukarda yazdığım yöntemi denedinmmi? yeni çözünürlük oluşturmayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,738
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom