1660 super kaç fps alıyor

Reaksiyon skoru
95
Arkdaşlar benchmark testine sokuyorum sadece 8 gb ram var bende kartım 55 derecelerde ama 60 fps alıyor furmark testinde internette 100 fps alan var kartı olan varsa kaç fps aldığını söyleyebilir mi

Arkdaşlar benchmark testine sokuyorum sadece 8 gb ram var bende kartım 55 derecelerde ama 60 fps alıyor furmark testinde internette 100 fps alan var kartı olan varsa kaç fps aldığını söyleyebilir mi
FPS önemli değil onlar için sıcaklıklar önemli.

Furmark testinin amaci fps ölcmek degildir x8 msaa monitorunuzun en yuksek cozunurlugune getirip sıcaklik degerlerini ve stabilitesini test etmektir. Yoksa ben ayarlari en dusuge ceker en yuksek fps alirim sacma olur

Fps değerlerinin akranlarıyla eşit olduğunu nasıl anlayabilirim oyun harici
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Furmark testinin amaci fps ölcmek degildir x8 msaa monitorunuzun en yuksek cozunurlugune getirip sıcaklik degerlerini ve stabilitesini test etmektir. Yoksa ben ayarlari en dusuge ceker en yuksek fps alirim sacma olur
Ama videodaki adamla aynı ayarlarda ocsiz kartta fazla fps alıyor benden ben fpsi nasıl ölçebilirim oyun olmadan

Fps değerlerinin akranlarıyla eşit olduğunu nasıl anlayabilirim oyun harici
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama videodaki adamla aynı ayarlarda ocsiz kartta fazla fps alıyor benden ben fpsi nasıl ölçebilirim oyun olmadan
Hocam fps onemli degil siz sıcaklik degerlerini karsilastirin eger izlediginiz videodaki adamla ayni ekran kartina sahipseniz fpsi de ayriyetten ölçmek icin farkli bencmarklar var suan bilgisayarim yanimda olmadigi icin bakmiyorum adini hatirlayamadim arastirin var yani sadece fps olcmek icin

Geri