BloodyBoyz
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
merhabalar ben Aorus Gigabyte 1660s ile Gigabyte 1660s gaming oc yi karşılaştırmak istiyorum sizce hangisi daha iyidir Şimdiden teşekkür ederim
ikiside s efendim1660S tabii ki.
Düz olan yani kendin OC yaparsın öğrenirsin.ikiside s efendim
Oc modelinde oc yaparak mı gönderiyorlar.Düz olan yani kendin OC yaparsın öğrenirsin.
Gaming oc alacak kadar paran varsa konuşmanın anlamı yokmerhabalar ben Aorus Gigabyte 1660s ile Gigabyte 1660s gaming oc yi karşılaştırmak istiyorum sizce hangisi daha iyidir Şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar hepsi oc zaten ......Düz olan yani kendin OC yaparsın öğrenirsin.
Fabrikadan OC'lu bir şekilde çıkıyor. Normal 1660S'lerden güçlü.Oc modelinde oc yaparak mı gönderiyorlar.
Aorus ile arasında fiyat farkı azGaming oc alacak kadar paran varsa konuşmanın anlamı yok
Merak ettiğimden soruyorum. İkiside aynı model fakat fabrikasyon OC almak daha mantıklı değilmidir ? Kendisi OC yaparsa bir fark mı oluyor ?Düz olan yani kendin OC yaparsın öğrenirsin.
Oc olmayana oc yapilabiliyormu?Oc yapinca ayni performansmi alir?Fabrikadan OC'lu bir şekilde çıkıyor. Normal 1660S'lerden güçlü.
Fark fazla olmaz ama kendisi kurcalayıp öğrenirse zevk alır öğrenir ben canım sıkıldıkça işlemciye OC yapıyorumMerak ettiğimden soruyorum. İkiside aynı model fakat fabrikasyon OC almak daha mantıklı değilmidir ? Kendisi OC yaparsa bir fark mı oluyor ?
Yapılır.Oc olmayana oc yapilabiliyormu?Oc yapinca ayni performansmi alir?