!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Ekran kartı tam nedir?Dostum nereden ayar yapabilirim fazla bilgim yok anakart Asusb450 ve tuf ekran karti
Ekran kartı tam nedir?Dostum nereden ayar yapabilirim fazla bilgim yok anakart Asusb450 ve tuf ekran karti
Aynı 1660super Asus tuf serisiEkran kartı tam nedir?
Msı afterburner yükle memory clock fulle core clock düşür power limit düşürAynı 1660super Asus tuf serisi
ben core clock düşürüyorum ama artmıyor mh nedenMsı afterburner yükle memory clock fulle core clock düşür power limit düşür
Memory clock artırman lazımben core clock düşürüyorum ama artmıyor mh neden
+1400 memory clock -500 core clock power limitte 70de kullanıyorum aynı değişmiyor 0.3 0.5 artıp düşüyorMemory clock artırman lazım
Memory daha fazla cıkmıyormu? Ss atarmısın+1400 memory clock -500 core clock power limitte 70de kullanıyorum aynı değişmiyor 0.3 0.5 artıp düşüyor
1500'e kadar çıkıyor ama kapanıyor bende 1300de sabit tutuyorum sıkıntı olmuyorMemory daha fazla cıkmıyormu? Ss atarmısın
Ss atarmısın uzaktan bağlantı yaparım isterseniz1500'e kadar çıkıyor ama kapanıyor bende 1300de sabit tutuyorum sıkıntı olmuyor
1500'e kadar çıkıyor ama kapanıyor bende 1300de sabit tutuyorum sıkıntı olmuyor
Ss atarmısın uzaktan bağlantı yaparım isterseniz
@cfranko baksın birdeAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
youtube de gezerken veya oyun oynarken bu ayarlar da bir sıkıntı çıkmıyor ama artırınca biraz daha kapanıyor
Kardeşim bende aynı mh değerini alıyorum bu forumda konu nasıl açılıyor acaba?Afterburner üzerinden yapabilirsiniz
@Re_Play ETH kazıyor 1660 super ile 30mh alıyor olması lazım.