KaiserBlade
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
1660 super mining ayarları için yardım lütfen
GPU-Z den hangi belleklere sahip olduğunuza bakın örneğin benimkiler samsung ve ayarlarım şu şekilde :1660 super mining ayarları için yardım lütfen
Micron bellekler mi daha iyi Samsung mu?GPU-Z den hangi belleklere sahip olduğunuza bakın örneğin benimkiler samsung ve ayarlarım şu şekilde :
GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC(Samsung memory)
Phoenixminer 5.5c
Hashrate : 33.905 mh/s
GPU Clock : 1365MHz(700mv)
Memory Clock : 2062MHz
Power Limit : %62
GPU Temparature : 55C
Fan speed : %60(1680RPM)
Watts: 77w
samsung bi tık daha iyi ama micron da hiç fena değil benzer ayarları deneyebilirsiniz belki 0.5 mh/s daha düşük verirMicron bellekler mi daha iyi Samsung mu?
Benimkiler Micron'muş da.
ben microncuyum fakat aralarında neredeyse hiçbir fark yokMicron bellekler mi daha iyi Samsung mu?
Benimkiler Micron'muş da.
bıhtık sizden ya bi salın şu işleri1660 super mining ayarları için yardım lütfen
Ne kazıyorsunuz? ETH ise çok düşük 30mh ile kazabilirsiniz ayar yaparsanızBen binance dan kaziyorjm 1660super var 20mh/s alıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Dostum nereden ayar yapabilirim fazla bilgim yok anakart Asusb450 ve tuf ekran kartiNe kazıyorsunuz? ETH ise çok düşük 30mh ile kazabilirsiniz ayar yaparsanız
Afterburner üzerinden yapabilirsinizDostum nereden ayar yapabilirim fazla bilgim yok anakart Asusb450 ve tuf ekran karti