Yardım 1660 Super OC ''GTA V'' Düşük FPS ?

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
971
İmzamda ki sistem ile oynuyorum arkadaşlar.
En son 3 ay önce girdiğimde offline olarak 90 - 100 FPS alarak oynuyordum.
Ama bugün tekrar girdiğimde ve 3 ay önce ki ayarların aynısını yaptığımda FPS'in 60 - 70 arasında gezdiğini fark ettim.

Sebebi nedir acaba? Güncellemelerle genel bir FPS düşüşü mü oldu tüm sistemlerde? Sorayım dedim.

GPU kullanım değerine bak.

GPU kullanım değerine bak.
%60 - 70 Civarları.
Ama darboğaz olsa adam bu kart ile aynı işlemciyle nasıl bu fpsleri alsın ;

EDİT : Arkaplan da çalışan herhangi bir program vs. yok. Virüs yok. İşlemcide UV, OC yok.

%60 - 70 Civarları.

EDİT : Arkaplan da çalışan herhangi bir program vs. yok. Virüs yok. İşlemcide UV, OC yok.
Sıcaklıklara bak,driverleri güncelle

pcni temizle toz tutarsa ısıtır

Darboğaz yoktur umarım. Değerleri buraya yazar mısın? FPS yükselsin diye ayarları düşürdüysen FPS düşebilir.

Darboğaz yoktur umarım. Değerleri buraya yazar mısın? FPS yükselsin diye ayarları düşürdüysen FPS düşebilir.
GPU %60 - 70 Civarları. Ara ara 80lerde de geziyor. Arkaplan da çalışan herhangi bir program vs. yok. Virüs yok. İşlemcide UV, OC yok.

Aynı işlemci 1660 Tİ'da 130 FPS alıyor.

%60 - 70 Civarları.

Yani %60-70 civarı sistemde bir darboğaz var demek ama GTA 5 de geçerli bir durum olabilir, grafikleri baya kökleyin MSAA falan açın FPS artabilir.

Bende de aynı sorun var 40 60 fps arasıydı 15 20 lere düştü

Ben bu GTA V 'den pek bir şey anlamadım. GPU kullanımı oyuna ilk girdiğim zaman mekan farketmezksizin %60 - 70 geziyor. Sonra biraz vakit geçirince yine aynı mekanlarda %98 - 100 değerlerini görüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,765
Üyeler
175,106
Son üye
bladex
Geri