arkadaşlar selam bilgisayar toplamak istiyorum yada bilgisayarcıdan direkt toplama gtx 1660 super sistem almak istiyorum işlemcisini r5 3600 veya r5 5600 olarak alıcam ikisi için ayrı fiyat bilgisi verebilir misiniz.
şuanda net bir para yok hafta sonları calısıyorum okul oldugu ıcın ama 12k felan dusunuyorum ben toplayabilirmyim yaniBilgisayarcı sana fazla fiyat çeker. Elinde ne kadar para var hocam?
M2 SSD yi sıfır alıp diğer parçaları 2. El alırsanız 12k rahat yeter.şuanda net bir para yok hafta sonları calısıyorum okul oldugu ıcın ama 12k felan dusunuyorum ben toplayabilirmyim yani
1660s alma kral devri bitti en kötü 2060 al veya mümkünse 3060alarkadaşlar selam bilgisayar toplamak istiyorum yada bilgisayarcıdan direkt toplama gtx 1660 super sistem almak istiyorum işlemcisini r5 3600 veya r5 5600 olarak alıcam ikisi için ayrı fiyat bilgisi verebilir misiniz.
2. Elde hazır sistem bulursun o fiyatlara. İl söylersen bakarız birlikte.şuanda net bir para yok hafta sonları calısıyorum okul oldugu ıcın ama 12k felan dusunuyorum ben toplayabilirmyim yani
bütcemi aşıyor ozaman baya bi sadece hafta sonu çalışabildiğim için1660s alma kral devri bitti en kötü 2060 al veya mümkünse 3060al