Alacağınız zaman buraya sistemi yazın kazık olmasın
İkisininde ssd değişin üstekinin kasayı bilmiyorum araştırın.Teknobiyotik P1 Version 2020 - AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RX560 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Argon YN535166 – MoleculePC
moleculepc.com
bu ikisi arasında kararsız kaldım sence hangisi daha iyi sana göre 2. linktekinde işlemci mpk ayriyeten işlemci soğutucu almam gerekiyor ve 1 model daha düşük bir işlemci
MPK kutusuz demek, hazır sistemlerde soğutucu takmadan gönderemezler sistemi.Teknobiyotik P1 Version 2020 - AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RX560 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Argon YN535166 – MoleculePC
moleculepc.com
bu ikisi arasında kararsız kaldım sence hangisi daha iyi sana göre 2. linktekinde işlemci mpk ayriyeten işlemci soğutucu almam gerekiyor ve 1 model daha düşük bir işlemci
sonradan araştırınca farkettim sağolMPK kutusuz demek, hazır sistemlerde soğutucu takmadan gönderemezler sistemi.