- Konu Sahibi Konu Sahibi
UV yapınca performans kaybı yaşamıyor muyumTek fanlı model pek bulaşma bence UV falan biliyorsan uğraşırım diyorsan alabilirsin. Performans olarak daha iyi.
UV yapınca performans kaybı yaşamıyor muyumTek fanlı model pek bulaşma bence UV falan biliyorsan uğraşırım diyorsan alabilirsin. Performans olarak daha iyi.
Pek değil serin çalışır + sı o olur sadece. Ama gerçekten şahsi fikrim bu tür iyi kartlarda tek fan almam kendim alıcak olsam.UV yapınca performans kaybı yaşamıyor muyum
1660Super tek fan ama daha iyiASUS RADEON DUAL-RX5500XT-O8G-EVO 8GB GDDR6 128bit 1865MHz OC vs
ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit
Siz olsanız hangisini neden seçerdiniz ?
5500xt diyenler linç atmaya koşuyor5500XT diyen arkadaşlar iyi misiniz? 1660 Super yok eder. Tek fanlı diye ne olacak? UV yapar en kötü.
1660s zaten aşırı ısınmaz güzel bir fan ayarıyla yeterli bir soğutma da sağlanır. Performans olarak daha iyi.ASUS RADEON DUAL-RX5500XT-O8G-EVO 8GB GDDR6 128bit 1865MHz OC vs
ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit
Siz olsanız hangisini neden seçerdiniz ?
Hocam ama amd nin hakkını yeme şimdi daha f/p nede olsaNvidia candır. AMD hiç bulaşma paran neye yetiyorsa Nvida al.
benim dilim yandı benden uzak olsun reisHocam ama amd nin hakkını yeme şimdi daha f/p nede olsa
F/p ??Hocam ama amd nin hakkını yeme şimdi daha f/p nede olsa
F=fiyat p=performansF/p ??
Çok yanlış bir düşünce.Nvidia candır. AMD hiç bulaşma paran neye yetiyorsa Nvida al.
asıl mining yapacaksa 1660 super1660 super seçerdim sürücüeleridenn dolayı. Mining yapacaksan 5500xt