Neler Yeni

Hangi ekran kartı daha iyi

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,524
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
evet sorunlu ama kullanıcıları yıllarca döşediler rtx mod yok ot pok iteleyip durdular size oradan ışık buradan ışık AMD şirketini sorunlu zamanlarından kalan ünün den yararlanıp fiyatları da bir güzel döşüyorlar sizlerde alıyorsunuz nvidianın tek sevdiğim yanı video işlerinde bu tarz işlerde daha iyi teknolojiler sunuyor hali hazırda kastettiğin çökme droplanma vs sorunlarını aylardır bir kere bile yaşamadım çünkü tarih oldu yersiz şekilde sorunsuz kart kullanırım demek saçmalık seni komik gösterir ve gösteriyorda
Amd zaten şimdide sorunlu zamanlarını yaşıyor :D
Güncel kart çıkarırlar yeni driver çıkartayım derken eski kartların çalışma düzenini bozuyorlar ekran kartı çöküyor driver kartı görmüyor. Neyse uzatmaya gerek yok herkesin göz önünde böyle olaylar.

Az konu görmedim bir daha amd kart almayacağına yemin edenler insanlarla dolu konular.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,348
İsim
Volkan
Amd zaten şimdide sorunlu zamanlarını yaşıyor :D
Güncel kart çıkarırlar yeni driver çıkartayım derken eski kartların çalışma düzenini bozuyorlar ekran kartı çöküyor driver kartı görmüyor. Neyse uzatmaya gerek yok herkesin göz önünde böyle olaylar.

Az konu görmedim bir daha amd kart almayacağına yemin edenler insanlarla dolu konular.
şuan kullanıyorum hiçte sorun yaşamıyorum ram anakart ile uyumluysa bozuk değilse psu kaliteliyse sorun yaşamıyorsun zamanında bende uğraştım şuan hiç görmüyorum hata yaşayan neredeyse her gün forumlardayım face gruplarındayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,105
Üyeler
165,461
Son üye
ssefakrk
Top Bottom