1660 Super'e PSU ÖNERİSİ

JEZZRYZE

80+
Reaksiyon skoru
49
Cpu: AMD RYZEN 5 3600
MotherBoard: ASUS TUF B450 PRO
Graphics Card: GİGABYTE GTX 1660 SUPER OC
RAM: T-FORCE TUF DDR4 3400MHz 16GB ( 2X8 )
SSD: James Donkey 512GB M2

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda psu değiştirmeyi düşünüyorum mevcut power'ım vızlamaya başladı sinir edici bir sesi var artı zarar verir mi bilmiyorum riske atmak istemedim yeni power arayışı içindeyim sizce bu sistem ne kadar yer ortalama kaç w almam gerekir ? bütçe 300-450 TL

Şu anki PSU'nuz nedir? Garantiye yolladınız mı? Ya da garantisi var mı?

Böyle sisteme 450TL PSU Çok zor.

Şu anki PSU'nuz nedir? Garantiye yolladınız mı? Ya da garantisi var mı?
garantisi var n11 üzerinden denk gelip almıştım zamanında gametech gtp 700w firmayı aradım ses yapabilir ama sorun teşkil etmez bir süre kullanın ses seviyesi artar ise yollayın bakalım dediler
Post automatically merged:

Böyle sisteme 450TL PSU Çok zor.
fps gibi markalar gördüm 550w-600w arası nasıl olmaz ki ?

GameTech PSU almanız hata zaten.
garantisi var n11 üzerinden denk gelip almıştım zamanında gametech gtp 700w firmayı aradım ses yapabilir ama sorun teşkil etmez bir süre kullanın ses seviyesi artar ise yollayın bakalım dediler

O sisteme en iyi PSU MWE 550W V2'dir.

GameTech PSU almanız hata zaten.

O sisteme en iyi PSU MWE 550W V2'dir.
ileride sıvı soğutma filan yani biraz upgrade yapıcam yeterli olur mu aklımda rami 32 yapmak ve sıvı soğutma var belki ekran kartını satıp 2060süper bakabilirim

O zaman MWE 650W V2 öneririm en az.
ileride sıvı soğutma filan yani biraz upgrade yapıcam yeterli olur mu aklımda rami 32 yapmak ve sıvı soğutma var belki ekran kartını satıp 2060süper bakabilirim

Elinizdekini garantiye yollayıp tamir isteyin gelince satarsınız.
Fsp hyper kullanmıştım gayet sorunsuzdu.

Fsp hydro hd600 alabilirsin 450 tl filan

LG-H540 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri