Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
Sistem güzel aslında
İşlemci ekran kartını tam olarak besler mi ve işlemcinin stok fanı yeterli miSistem güzel aslında
Kasayı yükseltİşlemci ekran kartını tam olarak besler mi ve işlemcinin stok fanı yeterli mi
3300x biraz pahalı kasayı dark diamonda yükselttim ekran kartını itopyadan alıcam oyunları 1080p olarak oynicam 2k oynamayacam zaten darboğaz olmayacaksa 300 TL civarı fark verip 3300x almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum gerekli ise ekleyeyim ama emin olamıyorumKasayı yükselt
Stok fan yeterli
Ekran kartını itopya dan almanı tavsiye ederim özellikle @White Ravens hocamın attığını.
Darboğaz olacağını pek düşünmüyorum ama amd ryzen 5 1600 af ya da 3300x almak daha iyi olur
Monitör 2k destekliyorsa 2k da oyna darboğaz daha az olur ama overclock yapmayı biliyorsan overclock da yapabilirsin işlemciye3300x biraz pahalı kasayı dark diamonda yükselttim ekran kartını itopyadan alıcam oyunları 1080p olarak oynicam 2k oynamayacam zaten darboğaz olmayacaksa 300 TL civarı fark verip 3300x almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum gerekli ise ekleyeyim ama emin olamıyorum
Sıkıntı yok o zamanBen yapmayı bilmiyorum ama arkadaşım yapıcak ama zaten monitör 1080p
Olsunİtopyadan baktım taksite vade farkı koyuyor ve indirim 20 saat sonra bitiyor taksit ile alacağım için neredeyse aynı fiyata geliyor
Bilmiyorum dark diamond dedi bir arkadaş o yüzden onu ekledim sistemeOlsun
Yeter ki istediğin gibi olsun
Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada kasaya ekran kartı sığıyor mu?
Bu kasayı da düşünebilirsin. Kötü değil.Bilmiyorum dark diamond dedi bir arkadaş o yüzden onu ekledim sisteme
Kasa konusunda biraz daha araştırmak istiyorum 550w 80+ PSU sistemi besler miBu kasayı da düşünebilirsin. Kötü değil.
Çok fazla RGB modu, kontrolcüsü ve kumandası var.
GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-L06B ITOPYA'da.www.itopya.com
İnceleme;
Kasa konusunda biraz daha araştırmak istiyorum 550w 80+ PSU sistemi besler miBu kasayı da düşünebilirsin. Kötü değil.
Çok fazla RGB modu, kontrolcüsü ve kumandası var.
GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-L06B ITOPYA'da.www.itopya.com
İnceleme;
Kasa konusunda biraz daha araştırmak istiyorum 550w 80+ PSU sistemi besler mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa konusunda biraz daha araştırmak istiyorum 550w 80+ PSU sistemi besler mi