Neler Yeni

1660 Ti Bilgisayar Alması Gerektiğinden Az Fps Alıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay Beyaz
Arkadaşlar yaklaşık 4-5 ay önce ekran kartı aldım 2.el 1660ti o zaman dikkat etmedim ama şu anda battlefield gibi oyunlarda internette benchmark videolarında verdiği fps i vermiyor bazen ultra ayarlarda 60-70 e düşüyor videolarda 100 üstü genelde sadece o değil rust oyununda bayağı bir kötü fps alıyorum bazen ama galiba o oyunla alakalı

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Musa
Işlemcin ram kasa konumu fan ne zaman temizlendi sürücü güncellemesi hepsi etkendir

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay Beyaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Işlemcin ram kasa konumu fan ne zaman temizlendi sürücü güncellemesi hepsi etkendir
Yakın zamanda temizledim bilgisayarı. Kasa konumu iyi diye düşünüyorum masada yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl sorunum Rüşt aslında oyunun fps değerleri çok kararsız optimizasyonu kötü genelde forumlarda okuduğum kadarıyla 3200 mhz ram istediğini söylüyolar minimum diyorum acaba ram mhz ayarını biostan 3200 e çeksem nasıl olur?

Yakın zamanda temizledim bilgisayarı. Kasa konumu iyi diye düşünüyorum masada yani.

Asıl sorunum Rüşt aslında oyunun fps değerleri çok kararsız optimizasyonu kötü genelde forumlarda okuduğum kadarıyla 3200 mhz ram istediğini söylüyolar minimum diyorum acaba ram mhz ayarını biostan 3200 e çeksem nasıl olur?
Ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum ben rüşt oynarken genelde işlemci kullanımı 30-40 arası gpu da aynı şekilde çok kullanmıyor acaba daha fazla kullanmasının bir yolu var mi belki fps artar aklıma pek bir şey gelmiyor

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Musa

Oda bir etken de oyunda optimizasyonu da sorunlu diye biliyorum o oyunun o yüzden akıcı ise elleme rust kadar optimizasyonu sorunlu oyun az dir

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay Beyaz
Oda bir etken de oyunda optimizasyonu da sorunlu diye biliyorum o oyunun o yüzden akıcı ise elleme rust kadar optimizasyonu sorunlu oyun az dir
Yani evet optimizasyonundan herkes şikayeçi ama benim bilgisayarın benchmark videolarını izlediğimde ulta ayarlarda 100 falan alıyor ben ultrada 30-40 alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay Beyaz
O videoların bazısı abartı olabiliyor
Peki ekran kartımın sağlam olup olmadığını nasıl anlarım veya format atsam mı sence en son atalı 4-5 ay oldu galiba ve kardeşim korsan oyun falan yüklemişti sil şimdi ama belki virüs kapmıştır bilgisayar.

Top Bottom