Neler Yeni

Yardım 1660S İle Mining Yapmak?

Yvzhn24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yavuzhan AYDEMİR
Arkadaşlar Hali Hazırda 1660S Bir Ekran Kartım Var Ve Mining İçin Kullanmak İstiyorum , Bu Kart İle En Karlı Coin Hangisi Olur? , Hangi Uygulamalar , Yazılımlar Kullanmalıyım? ve Kartta Çok Performans Düşüklüğü Olur Mu? Günlük Kaç Dolar Bırakır? Yardım Eder Misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Yunus Emre
Arkadaşlar Hali Hazırda 1660S Bir Ekran Kartım Var Ve Mining İçin Kullanmak İstiyorum , Bu Kart İle En Karlı Coin Hangisi Olur? , Hangi Uygulamalar , Yazılımlar Kullanmalıyım? ve Kartta Çok Performans Düşüklüğü Olur Mu? Günlük Kaç Dolar Bırakır? Yardım Eder Misiniz?
Discorda gel anlatiyim bildiğim çoğu şeyi selambenejder#0001

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Kartın ne performansını düşürür ne ömründen alır, bırakın şu saçma efsanelerini ya. Kim diyor cahil cahil ömrünü bitirir diye? Adam gibi yap Undervolt'unu OC'ni kaz. Hynix memory ile 33 MH alıyorum ne bellek var sende bilmiyorum ama en kötü 30 alırsın. O da günde minimum 17 TL yapar kazdığın yere bağlı olarak.

Yvzhn24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yavuzhan AYDEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Sorduğum Çoğu Soruyu Cevaplamamışsınız? , Kızmak Yerine Biraz Daha Açıklayıcı Olursanız Sevinirim , Mesela UV Ve OC'u Nasıl Yapacağımı Ufak Anlatabilir Misiniz? veya link atabilir misiniz? , Hangi Coin Kazmalıyım Sizce? Hangi Uygulama Kullanmalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Barbara Gordon

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Hocam Sorduğum Çoğu Soruyu Cevaplamamışsınız? , Kızmak Yerine Biraz Daha Açıklayıcı Olursanız Sevinirim , Mesela UV Ve OC'u Nasıl Yapacağımı Ufak Anlatabilir Misiniz? veya link atabilir misiniz? , Hangi Coin Kazmalıyım Sizce? Hangi Uygulama Kullanmalıyım?

@Barbara Gordon
İnternette milyarlarca konu var. Kartın modeline göre kendin ayarla oc sini uvsini işte. ,

Yvzhn24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yavuzhan AYDEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İnternette milyarlarca konu var. Kartın modeline göre kendin ayarla oc sini uvsini işte. ,
Adam oc ve uv hakkında bilgisi yoksa karta zarar verme ihtimali var. Onun yerine yardımcı olabilirsiniz.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
Bırak bu ayakları barbara. Foruma girmeyeceksin o zaman Hadi kardeşim hadi.

Adam oc ve uv hakkında bilgisi yoksa karta zarar verme ihtimali var. Onun yerine yardımcı olabilirsiniz.
Yok kardeşim bazı insanlar hala daha forumun mantığını anlamamışlar

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular