Yardım 1660S İle Mining Yapmak?

Yvzhn24

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
Arkadaşlar Hali Hazırda 1660S Bir Ekran Kartım Var Ve Mining İçin Kullanmak İstiyorum , Bu Kart İle En Karlı Coin Hangisi Olur? , Hangi Uygulamalar , Yazılımlar Kullanmalıyım? ve Kartta Çok Performans Düşüklüğü Olur Mu? Günlük Kaç Dolar Bırakır? Yardım Eder Misiniz?

Arkadaşlar Hali Hazırda 1660S Bir Ekran Kartım Var Ve Mining İçin Kullanmak İstiyorum , Bu Kart İle En Karlı Coin Hangisi Olur? , Hangi Uygulamalar , Yazılımlar Kullanmalıyım? ve Kartta Çok Performans Düşüklüğü Olur Mu? Günlük Kaç Dolar Bırakır? Yardım Eder Misiniz?
Discorda gel anlatiyim bildiğim çoğu şeyi selambenejder#0001

Kartın ne performansını düşürür ne ömründen alır, bırakın şu saçma efsanelerini ya. Kim diyor cahil cahil ömrünü bitirir diye? Adam gibi yap Undervolt'unu OC'ni kaz. Hynix memory ile 33 MH alıyorum ne bellek var sende bilmiyorum ama en kötü 30 alırsın. O da günde minimum 17 TL yapar kazdığın yere bağlı olarak.

Hocam Sorduğum Çoğu Soruyu Cevaplamamışsınız? , Kızmak Yerine Biraz Daha Açıklayıcı Olursanız Sevinirim , Mesela UV Ve OC'u Nasıl Yapacağımı Ufak Anlatabilir Misiniz? veya link atabilir misiniz? , Hangi Coin Kazmalıyım Sizce? Hangi Uygulama Kullanmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Barbara Gordon

Hocam Sorduğum Çoğu Soruyu Cevaplamamışsınız? , Kızmak Yerine Biraz Daha Açıklayıcı Olursanız Sevinirim , Mesela UV Ve OC'u Nasıl Yapacağımı Ufak Anlatabilir Misiniz? veya link atabilir misiniz? , Hangi Coin Kazmalıyım Sizce? Hangi Uygulama Kullanmalıyım?

@Barbara Gordon
İnternette milyarlarca konu var. Kartın modeline göre kendin ayarla oc sini uvsini işte. ,

İnternette milyarlarca konu var. Kartın modeline göre kendin ayarla oc sini uvsini işte. ,
Adam oc ve uv hakkında bilgisi yoksa karta zarar verme ihtimali var. Onun yerine yardımcı olabilirsiniz.

Bırak bu ayakları barbara. Foruma girmeyeceksin o zaman Hadi kardeşim hadi.

Adam oc ve uv hakkında bilgisi yoksa karta zarar verme ihtimali var. Onun yerine yardımcı olabilirsiniz.
Yok kardeşim bazı insanlar hala daha forumun mantığını anlamamışlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,782
Üyeler
186,790
Son üye
ejdercik3411
Geri