Masaüstü bilgisayar ile laptop takası

Reaksiyon skoru
220
Aktif olarak 1.5 yıla yakındır kullandığım masaüstü bilgisayarımı laptop ile takas yapmaya karar verdim veya satıp yerine laptop almaya karar verdim.
Bilgisayarımın Özellikleri:
İşlemci: Ryzen 5 5600x
Ekran Kartı: Asus dual mini(çift fan) rtx 3060 ti
Anakart: gigabyte b450m s2h
Ram:team force 16x2 32 GB DDR4 ram
Ssd: samsung 512 GB m2 ssd
Ssd 2: adata 1 tb sata ssd
Ssd tam modellerini hatırlamıyorum eve geçince bilgileri güncelleyebilirim
İşlemci soğutucusu: Izoly 240mm sıvı soğutma
Kasa: masterfox beyaz kasa
Güç kaynağı: markasını hatırlayamadım 650w ama 80+ sertifikası yok bu zamana kadar da herhangi bir elektrik sıkıntısı yaşatmadı

Sistem bu şekilde bu sistemi satıp 2. El bu kadar güçlü olmasa da yine oyun oynarken zorluk çıkarmayacak ve yazılım konusunda yani c+, pyhton, unity ve unreal engine ve bunlar gibi programlarda üzmeyecek performans verebilecek laptop ile takas üstüne para alabilir miyim yoksa direkt başa baş mı takas olur veya bu sistemi satıp 2. El böyle bir laptop mu almalıyım hangisi daha mantıklı olur nasıl olur yardım eder misiniz?

Aktif olarak 1.5 yıla yakındır kullandığım masaüstü bilgisayarımı laptop ile takas yapmaya karar verdim veya satıp yerine laptop almaya karar verdim.
Bilgisayarımın Özellikleri:
İşlemci: Ryzen 5 5600x
Ekran Kartı: Asus dual mini(çift fan) rtx 3060 ti
Anakart: gigabyte b450m s2h
Ram:team force 16x2 32 GB DDR4 ram
Ssd: samsung 512 GB m2 ssd
Ssd 2: adata 1 tb sata ssd
Ssd tam modellerini hatırlamıyorum eve geçince bilgileri güncelleyebilirim
İşlemci soğutucusu: Izoly 240mm sıvı soğutma
Kasa: masterfox beyaz kasa
Güç kaynağı: markasını hatırlayamadım 650w ama 80+ sertifikası yok bu zamana kadar da herhangi bir elektrik sıkıntısı yaşatmadı

Sistem bu şekilde bu sistemi satıp 2. El bu kadar güçlü olmasa da yine oyun oynarken zorluk çıkarmayacak ve yazılım konusunda yani c+, pyhton, unity ve unreal engine ve bunlar gibi programlarda üzmeyecek performans verebilecek laptop ile takas üstüne para alabilir miyim yoksa direkt başa baş mı takas olur veya bu sistemi satıp 2. El böyle bir laptop mu almalıyım hangisi daha mantıklı olur nasıl olur yardım eder misiniz?
Bu sistemin parasına 3050 li laptop alınır gibi 2.el

Bu sistemin parasına 3050 li laptop alınır gibi 2.el
Yani mantıklı olur mu şunu belirtmeyi unuttum şuan ekstradan dell 7567 i7 7700hq 1050 ti lı laptobum var ama bataryası bitik ve bazen programlarda ve oyunlarda kasmalar yaşatıyor yoksa hiçbirini yapmayıp bu laptoba ssd takviyesi vs. mi yapmalıyım kafam bu konuda çok karışık

Geri