Reis bende laptop alıcam pek ekran kartıyla işim olmaz daha çok işlem gücü gerekiyo bana yeni ryzen işlemcili laptoplardan almayı planlıyorum ülkemize henüz gelmedi bütçen varsa bir iki ay bekle yeni laptoplardan al bence ama hemen almak istiyorum dersen tavsiye edilen laptoplarda baya güzelArkadaşlar öğrenci olduğum için laptop almaya karar verdim ve lenovo un https://www.hepsiburada.com/lenovo-...MIn6W4ye2Q6gIVkIKyCh35kQA0EAUYBCABEgIWaPD_BwE
Bu modelinde karar kıldım varsa başka modellerde tavsiyeniz yazarsanız memnun olurum
Arkadaşlar öğrenci olduğum için laptop almaya karar verdim ve lenovo un https://www.hepsiburada.com/lenovo-...MIn6W4ye2Q6gIVkIKyCh35kQA0EAUYBCABEgIWaPD_BwE
Bu modelinde karar kıldım varsa başka modellerde tavsiyeniz yazarsanız memnun olurum
monster kesinlikle almayın.Evet monsterı gördüm ama tam olarak güvenemiyorum açıkcası tüketici yorumlarında da bazı konular pek iç açıcı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ankaradayım zaten servisinde pek problem yaşayacağımı düşünmüyorum
monster kesinlikle almayın.Evet monsterı gördüm ama tam olarak güvenemiyorum açıkcası tüketici yorumlarında da bazı konular pek iç açıcı değil
Ankaradayım zaten servisinde pek problem yaşayacağımı düşünmüyorum
İki gün önce indirimdeydi bu model fırsat olmadı almaya. 10300h uzun ömürlü olur olur mu? Bir de ekranı ıps mi tn panel midir farklı şeyler yazmışlarMSI GF65 Thin 10SDR-638XTR Intel Core i5 10300H 8GB 512GB Fiyatı
MSI GF65 Thin 10SDR-638XTR Intel Core i5 10300H 8GB 512GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
en iyisi budur dostum kalite olarak.
monster kesinlikle almayın.
monster kesinlikle almayın.
sağolasın daha araştırmadayım duruma göre ryzen bakarımReis bende laptop alıcam pek ekran kartıyla işim olmaz daha çok işlem gücü gerekiyo bana yeni ryzen işlemcili laptoplardan almayı planlıyorum ülkemize henüz gelmedi bütçen varsa bir iki ay bekle yeni laptoplardan al bence ama hemen almak istiyorum dersen tavsiye edilen laptoplarda baya güzel
10300h 5 yıl götürür diye düşünüyorum. ben 9300h ve 2060 modelini kullanıyorum aynı laptopun mat panel laptop. ama ısı değerleri çok iyi işlemci max 90 ekran kartı max 75 gördü bende.İki gün önce indirimdeydi bu model fırsat olmadı almaya. 10300h uzun ömürlü olur olur mu? Bir de ekranı ıps mi tn panel midir farklı şeyler yazmışlar
sağolasın daha araştırmadayım duruma göre ryzen bakarım
Undervolt yapıp biraz daha işlemci ısısını düşürürsem gayet güzel pc olur herhalde teşekkür ederim yorumların için10300h 5 yıl götürür diye düşünüyorum. ben 9300h ve 2060 modelini kullanıyorum aynı laptopun mat panel laptop. ama ısı değerleri çok iyi işlemci max 90 ekran kartı max 75 gördü bende.