Neler Yeni

1660ti laptop önerisi

Skylone01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Emin Uygun
Evet masaüstü alınabilir ama sürekli seyahat halinde olduğum için laptop daha mantıklı

Bestistaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Ferid Mammadov
O paraya masaüstü daha mantıklı olur, ama ila laptop istiyorsanız Monster qayet başarılı

Efegod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe
Arkadaşlar öğrenci olduğum için laptop almaya karar verdim ve lenovo un https://www.hepsiburada.com/lenovo-...MIn6W4ye2Q6gIVkIKyCh35kQA0EAUYBCABEgIWaPD_BwE
Bu modelinde karar kıldım varsa başka modellerde tavsiyeniz yazarsanız memnun olurum
Reis bende laptop alıcam pek ekran kartıyla işim olmaz daha çok işlem gücü gerekiyo bana yeni ryzen işlemcili laptoplardan almayı planlıyorum ülkemize henüz gelmedi bütçen varsa bir iki ay bekle yeni laptoplardan al bence ama hemen almak istiyorum dersen tavsiye edilen laptoplarda baya güzel

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Arkadaşlar öğrenci olduğum için laptop almaya karar verdim ve lenovo un https://www.hepsiburada.com/lenovo-...MIn6W4ye2Q6gIVkIKyCh35kQA0EAUYBCABEgIWaPD_BwE
Bu modelinde karar kıldım varsa başka modellerde tavsiyeniz yazarsanız memnun olurum

en iyisi budur dostum kalite olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet monsterı gördüm ama tam olarak güvenemiyorum açıkcası tüketici yorumlarında da bazı konular pek iç açıcı değil

Ankaradayım zaten servisinde pek problem yaşayacağımı düşünmüyorum
monster kesinlikle almayın.

Evet monsterı gördüm ama tam olarak güvenemiyorum açıkcası tüketici yorumlarında da bazı konular pek iç açıcı değil

Ankaradayım zaten servisinde pek problem yaşayacağımı düşünmüyorum

Skylone01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Emin Uygun

en iyisi budur dostum kalite olarak.

İki gün önce indirimdeydi bu model fırsat olmadı almaya. 10300h uzun ömürlü olur olur mu? Bir de ekranı ıps mi tn panel midir farklı şeyler yazmışlar

Reis bende laptop alıcam pek ekran kartıyla işim olmaz daha çok işlem gücü gerekiyo bana yeni ryzen işlemcili laptoplardan almayı planlıyorum ülkemize henüz gelmedi bütçen varsa bir iki ay bekle yeni laptoplardan al bence ama hemen almak istiyorum dersen tavsiye edilen laptoplarda baya güzel
sağolasın daha araştırmadayım duruma göre ryzen bakarım

Son düzenleme:

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
İki gün önce indirimdeydi bu model fırsat olmadı almaya. 10300h uzun ömürlü olur olur mu? Bir de ekranı ıps mi tn panel midir farklı şeyler yazmışlar

sağolasın daha araştırmadayım duruma göre ryzen bakarım
10300h 5 yıl götürür diye düşünüyorum. ben 9300h ve 2060 modelini kullanıyorum aynı laptopun mat panel laptop. ama ısı değerleri çok iyi işlemci max 90 ekran kartı max 75 gördü bende.

Skylone01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Emin Uygun
10300h 5 yıl götürür diye düşünüyorum. ben 9300h ve 2060 modelini kullanıyorum aynı laptopun mat panel laptop. ama ısı değerleri çok iyi işlemci max 90 ekran kartı max 75 gördü bende.
Undervolt yapıp biraz daha işlemci ısısını düşürürsem gayet güzel pc olur herhalde teşekkür ederim yorumların için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,003
Üyeler
163,420
Son üye
BRKN67
Top Bottom