1660ti vs 1660super vs 5600xt

Reaksiyon skoru
95
Herkese hayırlı geceler, yakın zamanda bir ekran kartı alıcam fiyat konusuna bakmaksızın bu üç kart arasında hangisi alınır? Aradığım özellikler stabil çalışması, mavi ekran sorunu olmaması, ekran gidip gelmemesi, alta alınca tekrar oyunu açmama yani bir zamanlar amd driverlarında yaşanan sorunların olmamasına dikkat edelim. Şu anda 5600xt deki durumu bilmiyorum hala sorunlar yaşanıyor mu? Bu kartı kullanan arkdaşların ve konuya hakim olan değerli forum üyelerinin yorum yapmasını, konu halkında bilgisi olmayan arkdaşların bu başlıktan uzak durmasını rica ediyorum. Cevaplarınızı bekliyorum ne almalıyım??

5600xt al arkana bakma

Sorunları çözecek güncelleme geldi mi bilmmiyorum onu kullanan bi' arkadaşa danışının ama 5600xt uzun süre açık kalınca siyah ekran hatası veriyor diyenler de var demeyenler de var (çoğunlukta) yani şans işi biraz

5600xt alın ama o modeli almayın.

Şahsen 5600xt mi 1660 ti mı desen ben nvidia farkı için aradaki fps farkını göz arda ederim, tercih meselesi tabii performansı daha iyi mi iyi evet 5600xt nin. Dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz :D

Şahsen 5600xt mi 1660 ti mı desen ben Nvidia farkı için aradaki fps farkını göz arda ederim, tercih meselesi tabii performansı daha iyi mi iyi evet 5600xt nin. Dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz :D
Bu zevk değil ki aradaki farklar kabak gibi ortada fps farkı öznel bişey değil 5600xt bana göre iyi ama sana göre daha düşük performanslı diye bişey mi var bro?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marka

Geri