16bin Tl bütçeye hem oyun hem ders için tablet

syren

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
16000
büyük ekran çok hoşuma gidiyor hz çokda önemli değil s10fe+’ye baktım bi bütçemi aşıyor ben max 18e falan çıkabilirim
huawei papermatte edition 11.5 2025
ipad a16
modelleri aklımda sizinde önereceğiniz model var mı ve de beni baya uzun götürmesi lazım

büyük ekran çok hoşuma gidiyor hz çokda önemli değil s10fe+’ye baktım bi bütçemi aşıyor ben max 18e falan çıkabilirim
ipad a16
modelleri aklımda sizinde önereceğiniz model var mı ve de beni baya uzun götürmesi lazım
s9fe + kullanıyorum hocam güzeldir

ipad a16
huaweinin şu ön satıştaki 11.5 olan tableti alın geçin oyunla işiniz çok fazla yoksa ders olarak götürür ama oyun oynayacaksanız bi tane ipad alın geçin

linkini atar mısın bi rica ersem s9fe plus 28k cıkıyo bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

huaweinin şu ön satıştaki 11.5 olan tableti alın geçin oyunla işiniz çok fazla yoksa ders olarak götürür ama oyun oynayacaksanız bi tane ipad alın geçin
ya oyundan kastım nadiren pubg zaten sağlam bi bilgisayarım var bana kronik sorunlu 64gb 60 hz almak bi değişik geliyor telefonum iphone ama tablette apple alma zorunluluğu hissetmiyorum

linkini atar mısın bi rica ersem s9fe plus 28k cıkıyo bende
hocam şakasız bu piyasa milleti sağlam cima eyliyor! aşırı şaşırdım şuan ben daha 1 yıl olmadı sıfır aldım 15k ya şaka gibi 28 k ne demek nasıl bir uçurum

s
sence sadece tablet bazlı olarak hangisi daha iyi

hocam şakasız bu piyasa milleti sağlam cima eyliyor! aşırı şaşırdım şuan ben daha 1 yıl olmadı sıfır aldım 15k ya şaka gibi 28 k ne demek nasıl bir uçurum
hocam kelimeler açıklamaya yetmiyor yetsede site izin vermez

ben genel olarak honorı alır kullanırım her anlamda daha iyi ve avantajlı kendim telefonunu da kullanıyorum çok memnunum yapılan yorumlara da bakabilirsin
s

sence sadece tablet bazlı olarak hangisi daha iyi

hocam kelimeler açıklamaya yetmiyor yetsede site izin vermez

ben genel olarak honorı alır kullanırım her anlamda daha iyi ve avantajlı kendim telefonunu da kullanıyorum çok memnunum yapılan yorumlara da bakabilirsin
yardımın için teşekkür ederim huaweiden ve bandındaki samsunglardan iyi diyorsan onu alırım hocam ekranı bi tik daha büyük bi model var mı acaba iyi olan

yardımın için teşekkür ederim huaweiden ve bandındaki samsunglardan iyi diyorsan onu alırım
kanka kendi klasmanındaki tabletlerden iyi bir işlmecisi var ses konusunda IMAX sertifikalı yanında kılıf ve kalem gelmesi de avantajlı hem oyun hem bir şey izleme keyfi olarak alternatifi fazla yok

kanka kendi klasmanındaki tabletlerden iyi bir işlmecisi var ses konusunda sertifikalı yanında kılıf ve kalem gelmesi de avantajlı hem oyun hem bir şey izleme keyfi olarak alternatifi fazla yok
ekranı bi kaç tık daha büyük olan aynı klasmanda var mı peki

Geri