- En İyi Cevap
- 4
6800'den RTX 4060'a geçince premium gibi hissetmezsin amele gibi hissedersin
kullanmadım,7700xt veya 7800xt li hazır sistem beklıyorum.Sırf sıfır garantili ekran kartı için.şuan 6900xt var ve 2.el aldım garanti vs yok7000 serisini hiç kullandın mı? onda kronik problemler daha az diyorlar
beni amele gibi hissettirecek tek şey saf performans kaybı olur. onun haricinde render gücü ve ek teknolojilerle beraber amele gibi hisseder miyim yine de6800'den RTX 4060'a geçince premium gibi hissetmezsin amele gibi hissedersin
valla 4060lar 12kdan falan satılıyor diyerekten düşündüm o fiyatada ikinci el 3080 bulabilirsin sanırım3080 dediğin kart, benim rx6800'ün 2. el fiyatının 3,5-4 katı ya
sırf Nvidia olsun diye de mining çıkması kart alınmaz, iyi araştırmak lazım. yoksa taksi çıkması araba gibi ne zaman arıza vereceği belli olmazvalla 4060lar 12kdan falan satılıyor diyerekten düşündüm o fiyatada ikinci el 3080 bulabilirsin sanırım
evet. hayatımda hiç sıfır ekran kartı almadım. belki de amd'yi o yüzden suçluyorumdur bilmiyorum. nvidia alırsam sıfır almak isterim açıkçasısırf Nvidia
sırf Nvidia olsun diye de mining çıkması kart alınmaz, iyi araştırmak lazım. yoksa taksi çıkması araba gibi ne zaman arıza vereceği belli olmaz
Premiummış aynen kardeşim 4060 var elimde ultra 1080p gta v 53 ortalama veriyor kasıyor bazen dropta yiyorum illa ayarları düşür 13k b*ka verdik zaten karta. Tek gtav olsa neyse nfs heat var her şeyi fulluyorum oyunu menülerde kasıyor. Valla nvidia sürücü kosusunda pek devası bi yanını göremedim bundan önce gtx 1650s ondan öncede rx 550 kullandım iki kartımda gıcır gıcır sona alırım her şeyi oynardım "döneminde"sırf nvidia'ya geçmek istediğim için soruyorum. 5-10-20fps'ten vazgeçebilirim biraz "premium" hissetmek istiyorum artık. amdden nvidiaya geçmek, vramde 8gblık bir düşüş yaşamama değer mi?
neden4060 ve premium yan yana gelince patlattı
sen de haklısın herkes kendisinde olmayanı ister. ben driver konusundan muzdarip olduğum için gözümü 4060'a değil de herhangi bir nvidiaya dikmiştimPremiummış aynen kardeşim 4060 var elimde ultra 1080p gta v 53 ortalama veriyor kasıyor bazen dropta yiyorum illa ayarları düşür 13k b*ka verdik zaten karta. Tek gtav olsa neyse nfs heat var her şeyi fulluyorum oyunu menülerde kasıyor. Valla nvidia sürücü kosusunda pek devası bi yanını göremedim bundan önce gtx 1650s ondan öncede rx 550 kullandım iki kartımda gıcır gıcır sona alırım her şeyi oynardım "döneminde"
Ben rx 6700 xt geçeyim diyorum sen diyorsun rx 6800 den 4060 a yanlış anlamada 4060 tek iyi yanı düşük wqtt başka hiç bi şeyi yok
Blender falan kullanıyorsan dahi 4060a geçilmez daha üst bi karta geçebilirsin.
7 Tane ekran kartı değiştirdim testlerini yapıp herşeyini kontrol ettikten sonra sorun olmaz diye düşünüyorum. Herkesin kendi tercihi tabii iyi forumlar dilerimsırf Nvidia
sırf Nvidia olsun diye de mining çıkması kart alınmaz, iyi araştırmak lazım. yoksa taksi çıkması araba gibi ne zaman arıza vereceği belli olmaz