Neler Yeni

16k ya laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
safa
Hocam ben başka laptop arayanla karıştırdım sizi herhalde biri 20 Bine 3050ti li cihaz alıyordu da siz ne için alıcaktınız
Aspire A715-51G 12 nesil ile victus 3060 5600H arasındamı kalmıştınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacı sen acer i kötüleyen değilmiydin senle bir konu hakkında tartışmıştık hatırlayamadım :D
evet aspire 7 ile bu 3060 arasında kaldım 5k farka değer mi ona göre alacağım

Furkanozr

80+ Silver
evet aspire 7 ile bu 3060 arasında kaldım 5k farka değer mi ona göre alacağım
Hocam sizin için bu işin ehli birisine sordum ve cevabı şöyledir ;
Hocam saydığı programlar işlemci odaklı programlar 3050 yeterli gelecektir fakat oyunda oynamayı düşünüyorsa 3060 alması o açıdan daha uzun ömürlü olur. Eğer ben sadece okul odaklı kullanacağım arada da hafif oyunlar oynarım derse hem butceninde artması açısından Aspire tercih edilebilir, oyunda oynamayi düşünüyorsa victusa zorlasın.

Yani sizin programlar Intel 1240P ile daha iyi çalır hem o saydığınız işler için hemde ara sıra orta seviye oyun oynarım diyorsanız Acer mantıklı bir seçenek ama ben yüksek grafikli oyunları oynarım benim için fps de çok önemli diyorsanız victus almalısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
safa
Hocam sizin için bu işin ehli birisine sordum ve cevabı şöyledir ;
Hocam saydığı programlar işlemci odaklı programlar 3050 yeterli gelecektir fakat oyunda oynamayı düşünüyorsa 3060 alması o açıdan daha uzun ömürlü olur. Eğer ben sadece okul odaklı kullanacağım arada da hafif oyunlar oynarım derse hem butceninde artması açısından Aspire tercih edilebilir, oyunda oynamayi düşünüyorsa victusa zorlasın.

Yani sizin programlar Intel 1240P ile daha iyi çalır hem o saydığınız işler için hemde ara sıra orta seviye oyun oynarım diyorsanız Acer mantıklı bir seçenek ama ben yüksek grafikli oyunları oynarım benim için fps de çok önemli diyorsanız victus almalısınız
tamamdır hocam çok teşekkür ederim uğraşınız için

soul

80+ Silver
Hocam ben başka laptop arayanla karıştırdım sizi herhalde biri 20 Bine 3050ti li cihaz alıyordu da siz ne için alıcaktınız
Aspire A715-51G 12 nesil ile victus 3060 5600H arasındamı kalmıştınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacı sen acer i kötüleyen değilmiydin senle bir konu hakkında tartışmıştık hatırlayamadım :D
Acer i değilde monster olabilir. Acerle bir sorun yaşamadım asla :D

HamzaRcp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hamza Recep Erol
16k için bu modeli tavsiye eder misiniz? Cızırtı problemi var diye okudum ama kullanan arkadaş var mı aranızda?
Okulda çok fazla kullanan var hp victus modellerinden cızırtı problemi var mı , diye sordum yok dediler. Fiyatı gayet iyi bu özellikler için bende de aynı özelliklere sahip laptop var indirimde bu fiyata almıştım. God of War 1080p yüksek ayarlarda 60fps oynuyorum. 16k ya almıştım indirimdeydi şuan 18.5k olmuş bu fiyat iyi bence.

Top Bottom