Arkadaşlar herkese selam suanki telefonum note 10s ve yakında başlıkta belirttiğim 2 cihazdan birine geçmeyi planlıyorum alırsam yd alacağım o yüzden değer kaybı gibi konular umurumda değil, yıllardır Android kullanıyorum ama hep düşük model olduğu için bir ios meraki vardı ve kendime bir tablet almaya karar verdim Samsung tab s9 aldım ve ekran, işlemci, serilik, özelleştirme ( özellikle animasyonları hatta animasyonları hızını bile değiştirmek gibi çok çok fazla özelleştirme seçeneği var cihazda ve bu çok hoşuma gitti) eğer s25 ultra alırsam Samsung ekosistemini kurmuş olacağım ama iphonenin de yazılımsal olarak verdiği bir estetik güzel bir his var çok kararsız kaldım.
İki telefonda tasarım olarak çok hoşuma gidiyor, ikiside çok güçlü seri cihazlar ama benim özellikle önem verdiğim konu kamera tarafı olacaktır.
Kamerada ise özellikle gece çekimleri, zoom ve video performansi önemli.
Bu iki cihazı da deneyimleme fırsatı olmuş arkadaşlar fanboyluk yapmadan objektif bir şekilde bu kamerada önem verdiğim kriterlere gore hangi cihazın benim için daha uygun olduğunu soyleyebilirler mi
İki telefonda tasarım olarak çok hoşuma gidiyor, ikiside çok güçlü seri cihazlar ama benim özellikle önem verdiğim konu kamera tarafı olacaktır.
Kamerada ise özellikle gece çekimleri, zoom ve video performansi önemli.
Bu iki cihazı da deneyimleme fırsatı olmuş arkadaşlar fanboyluk yapmadan objektif bir şekilde bu kamerada önem verdiğim kriterlere gore hangi cihazın benim için daha uygun olduğunu soyleyebilirler mi