Neler Yeni

17.000TL Laptop Önerisi

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
Bütçe
17000
Çoğunlukla oyun oynarken kullanıcam fortnite oynayacağım en çok en az 144 sabit vermesi lazım fortnitede buna göre bir laptop öneriniz olura çok sevinirim kendi bulduklarım içime sinmiyor

Ben de senin arayışına istinaden bir şey sormak isterim.
Acer'in RTX 3060 versiyonu mu yoksa HP'nin Victus RTX 3060'ı mı tercih edilebilir?

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
Ben de senin arayışına istinaden bir şey sormak isterim.
Acer'in RTX 3060 versiyonu mu yoksa HP'nin Victus RTX 3060'ı mı tercih edilebilir?
Konuyla alakası yok ama HP almanı öneririm.Acer sıcaklıkta sıkıntılı bir marka

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
Çoğunlukla oyun oynarken kullanıcam fortnite oynayacağım en çok en az 144 sabit vermesi lazım fortnitede buna göre bir laptop öneriniz olura çok sevinirim kendi bulduklarım içime sinmiyor

Süper sonic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Fıstıkçı şahap
Hocam hp victus alırsanız kesinlikle 16 olanı alın 15 olanı almayin.

Süper sonic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Fıstıkçı şahap
Merhaba, benim de bir tavsiyeye ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?
Hocam victus 16 olanı ta siye ederim bataryası falan muhteşem hocam çok iyi 15 de ısınma fazla 16 da aynı mı bilmiyorum 15 ile 16 nin soğutma sistemleri farklı eğer sıcaklık yüksek gelirse laptopu yerden yükseltmeniz veya gaming hub dan performans modunda almanız sıcaklığı düşürür

Hocam victus ların bazı modellerinde SRGB oranı düşük müş yani ekran biraz soluk gibi olabiliyor (amd özel renk ayarı windows renk yönetimi yerlerinden iyileştirme yapabilirsiniz biraz) onun haricinde eksi yani varmı bilmiyorum
Ama açıkçası fiyatı için çok iyi laptop bence

Hocam victus 16 olanı ta siye ederim bataryası falan muhteşem hocam çok iyi 15 de ısınma fazla 16 da aynı mı bilmiyorum 15 ile 16 nin soğutma sistemleri farklı eğer sıcaklık yüksek gelirse laptopu yerden yükseltmeniz veya gaming hub dan performans modunda almanız sıcaklığı düşürür

Hocam victus ların bazı modellerinde SRGB oranı düşük müş yani ekran biraz soluk gibi olabiliyor (amd özel renk ayarı windows renk yönetimi yerlerinden iyileştirme yapabilirsiniz biraz) onun haricinde eksi yani varmı bilmiyorum
Ama açıkçası fiyatı için çok iyi laptop bence
Benim 20k bütçem var, Victus'un ekranı çok sallandığı için ondan bayağı soğudum doğrusu...

Golf 4 R32

80+ Silver
Benim 20k bütçem var, Victus'un ekranı çok sallandığı için ondan bayağı soğudum doğrusu...
Konu açsana kardeşim niye milletin konusuna yazıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu açsana kardeşim niye milletin konusuna yazıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş bu konudan anlıyor diye danışmak istedim. Yoksa hali hazırda açık konum var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,777
Üyeler
161,135
Son üye
lukadras
Top Bottom