Fena değil bakabilirsin.İnceleme - 🔥 TV MAX Laptop soğutucu / stant incelemesi 🔥
🔥BUGÜN 17.3 İNÇ LAPTOP'UM İÇİN ALDIĞIM SOĞUTUCUYU İNCELEYECEĞİZ 🔥 üç bölümden oluşacak incelemem : 1. BÖLÜM : soğutucunun genel özellikleri, tasarımsal ve donanımsal bilgileri , fotoğrafları. 2.BÖLÜM : soğutucunun soğutma performansı 3.BÖLÜM : GÜNLÜK kullanım ve iyi , kötü yaşadığım...forum.donanimarsivi.com
Kullanmadığım için kesin yorum yapamıyorumbu nasıldırTX Acnbred Red Alert 6 Led Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Sogutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TX Acnbred Red Alert 6 Led Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Sogutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende bunu kullanıyorum memnunum.Fena değil bakabilirsin.İnceleme - 🔥 TV MAX Laptop soğutucu / stant incelemesi 🔥
🔥BUGÜN 17.3 İNÇ LAPTOP'UM İÇİN ALDIĞIM SOĞUTUCUYU İNCELEYECEĞİZ 🔥 üç bölümden oluşacak incelemem : 1. BÖLÜM : soğutucunun genel özellikleri, tasarımsal ve donanımsal bilgileri , fotoğrafları. 2.BÖLÜM : soğutucunun soğutma performansı 3.BÖLÜM : GÜNLÜK kullanım ve iyi , kötü yaşadığım...forum.donanimarsivi.com
bütçem 250 TL iyi kaliteli bir şey önerir misiniz?
Hocam ışıklarını kapatmanın yolunu biliyor musunuz? Kırmızı ışıkBende bunu kullanıyorum memnunum.
Hayır ışıkları kapanmıyor. Sadece hız ayarı yapabiliyorsun.Hocam ışıklarını kapatmanın yolunu biliyor musunuz? Kırmızı ışık
Evet biliyorum belki kapanıyor dur ama ben bilmiyorum dur diye düşündüm. EyvallahHayır ışıkları kapanmıyor. Sadece hız ayarı yapabiliyorsun.
Ya onun içini açıp ledlerini falan sökersin. Anca öyle olur gibi ama bu işlerden iyi derece de anlıyorsun yap. Yoksa bozulabilir.Evet biliyorum belki kapanıyor dur ama ben bilmiyorum dur diye düşündüm. Eyvallah
Işıkları sökHocam ışıklarını kapatmanın yolunu biliyor musunuz? Kırmızı ışık
Senin attığını kullanmadım bir fikrim yok. Ancak çoğunlukla onu da öneriyorlar. Bende bu ikisinin arasında kalmıştım ve 5 fanli olanı almıştım. İkisi de hemen hemen aynıdır. Malzeme kaliteleri de aynı. Hangisini beğendiysen onu al.benim attığım nası
çok teşekkür ederim bende inceleme yayınlarımSenin attığını kullanmadım bir fikrim yok. Ancak çoğunlukla onu da öneriyorlar. Bende bu ikisinin arasında kalmıştım ve 5 fanli olanı almıştım. İkisi de hemen hemen aynıdır. Malzeme kaliteleri de aynı. Hangisini beğendiysen onu al.
bu 17 inc için uygun değilmiSenin attığını kullanmadım bir fikrim yok. Ancak çoğunlukla onu da öneriyorlar. Bende bu ikisinin arasında kalmıştım ve 5 fanli olanı almıştım. İkisi de hemen hemen aynıdır. Malzeme kaliteleri de aynı. Hangisini beğendiysen onu al.