vuryaş 17 sakalım da daha çıkmadı az bişi var oda kıl şeklinde bıyık var bide alt çenede sizce jilete vurim evdekiler yüzün tahriş olur jiletin sivilcelerinden duramazsın flnn diyolar sizce ne yapayım
Doğru diyolar. Çıkacağı varsa çıkar çıkmazsa kösesindir. Benim yaş 26 yanaklarımda pek sakal yok ben de top sakal bırakıyorum çok takılma bu yaşlarda.yaş 17 sakalım da daha çıkmadı az bişi var oda kıl şeklinde bıyık var bide alt çenede sizce jilete vurim evdekiler yüzün tahriş olur jiletin sivilcelerinden duramazsın flnn diyolar sizce ne yapayım
maddi durumun varsa soyle bir urun al kullan dostum o yaşta jilete vurma gereksizyaş 17 sakalım da daha çıkmadı az bişi var oda kıl şeklinde bıyık var bide alt çenede sizce jilete vurim evdekiler yüzün tahriş olur jiletin sivilcelerinden duramazsın flnn diyolar sizce ne yapayım
köse kalırım diye korku yok değilBırak kendiliğinden çıksın.
ya esmerim de çıksa kötü olmazDoğru diyolar. Çıkacağı varsa çıkar çıkmazsa kösesindir. Benim yaş 26 yanaklarımda pek sakal yok ben de top sakal bırakıyorum çok takılma bu yaşlarda.
jilet vurman çoğaltmaz.köse kalırım diye korku yok değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya esmerim de çıksa kötü olmaz
evde zaten traş makinesi var çokda bilindik bir şey değil ama idare ediyomaddi durumun varsa soyle bir urun al kullan dostum o yaşta jilete vurma gereksiz
GOLDMASTER GM9120 CAPTAIN ŞARJLI TIRAŞ MAKİNESİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GOLDMASTER GM9120 CAPTAIN ŞARJLI TIRAŞ MAKİNESİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
sen niye oldunBırak kendiliginden çıksın ilerde pişman olursun benim gibi
Bende köselik var sıkıntı etme çok anlamsız bi konu ben de isterim sarı sarı sakallar ama olmayınca olmuyorköse kalırım diye korku yok değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya esmerim de çıksa kötü olmaz