1.tanıdk veya torpil olursa giremiycen yer yokArkadaşlar prof takımların altyapısında oynadım ama bir hastalık nedeniyle 2 yıl ara verdim şuan boştayım sizce ? zor biliyorum ama tavsiyeleriniz varmdır ?
eğer üniversitede besyo kazanırsan ve kendini geiliştirirsen fenerbahçe gibi yerlere kolaylıkla girebilirsin1.tanıdk veya torpil olursa giremiycen yer yok
2.ne kadar iyi oynadığına bağlı
3.prof takım derken ünlü taınmış ise kariyerden bi ihtimal alabilirler
Sana şunu söylelyim torpilin yoksa hiç uğraşma çünkü hiçbirşeye gelemezsin.Arkadaşlar prof takımların altyapısında oynadım ama bir hastalık nedeniyle 2 yıl ara verdim şuan boştayım sizce ? zor biliyorum ama tavsiyeleriniz varmdır ?
besyo kazanırsam futbolculukla alakası varmı ki1.tanıdk veya torpil olursa giremiycen yer yok
2.ne kadar iyi oynadığına bağlı
3.prof takım derken ünlü taınmış ise kariyerden bi ihtimal alabilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer üniversitede besyo kazanırsan ve kendini geiliştirirsen fenerbahçe gibi yerlere kolaylıkla girebilirsin
aynen knk haklısın ama mesela arda yetenekli çocuk baya bende yetenekliyim ama yanlış anlama arda tabii ki benden kat ve kat üstündür bilemem ama onda da mı torpil vardır illa ?Sana şunu söylelyim torpilin yoksa hiç uğraşma çünkü hiçbirşeye gelemezsin.
Kuzenin takımında bir çocuk var makine gibi oynuyor ama antrenör kendi oğlunu faha iyi yerlere yolluyor.
Ve çocuk oynamayı bilmiyor bizzat izledim.Sebebi ne torpil.
Torpil yoksa boşa oynarsın.
Gerçekten çok zor. Yeni nesile bakarsan Arda Güler 16, Emirhan İlkhan 17 yaşlarında ilk a takım maçlarına çıktı. Gerçekten yeteneklerine ve kendine güveniyorsan deneyebilirsin. Bu arada hangi mevki tercih ediyorsun ?Arkadaşlar prof takımların altyapısında oynadım ama bir hastalık nedeniyle 2 yıl ara verdim şuan boştayım sizce ? zor biliyorum ama tavsiyeleriniz varmdır ?
ardayla aynı yaştayım 2005 orta saha çünkü bileklerim iyiGerçekten çok zor. Yeni nesile bakarsan Arda Güler 16, Emirhan İlkhan 17 yaşlarında ilk a takım maçlarına çıktı. Gerçekten yeteneklerine ve kendine güveniyorsan deneyebilirsin. Bu arada hangi mevki tercih ediyorsun ?
%90 ihtimalle var hatta bana kalsa tamamen var da neyse.besyo kazanırsam futbolculukla alakası varmı ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen knk haklısın ama mesela arda yetenekli çocuk baya bende yetenekliyim ama yanlış anlama arda tabii ki benden kat ve kat üstündür bilemem ama onda da mı torpil vardır illa ?
Orta saha derken ? 6-8-10 hangisi ?ardayla aynı yaştayım 2005 orta saha çünkü bileklerim iyi
10Orta saha derken ? 6-8-10 hangisi ?
kanka besyo nun çok önceliklere var kariyer olarak hemen hemen her yere alıyorlar sporcuların bir coğu besyo dan mevzunbesyo kazanırsam futbolculukla alakası varmı ki
bilemem ama iyi gibi ya çok abartmak bence ardaya kötü yansır ama inş geleceği var%90 ihtimalle var hatta bana kalsa tamamen var da neyse.
Gelecek görmüyorum arda da şahsen fiziksel olarak çok güçsüz daha çok yolu var çok.bilemem ama iyi gibi ya çok abartmak bence ardaya kötü yansır ama inş geleceği var
First touch, Çevre kontrolü, bitiricilik 10 numara için olmazsa olmaz. Günümüz futbolunda Mesut Özil tarzı 10 numaralara pek yer kalmadı 2-3 seneye de hiç yer kalmaz. Biraz daha konfor alanının dışına çıkıp modern 8 numaraya evrilmek senin için daha iyi olacaktır.