canerkuscu_
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
ASUS TUF GAMING VG27AQ1A Modelinde Monitör Aldım 27 İnç 170 Hz Fakat en fazla 144 hz seçiliyor bunu nasıl çözerim
dphdmı kablosuyla bağlıyorsan eğer 144 ren fazla vermez
DP Kablo geçiş.ASUS TUF GAMING VG27AQ1A Modelinde Monitör Aldım 27 İnç 170 Hz Fakat en fazla 144 hz seçiliyor bunu nasıl çözerim
monitörün arkasında joystick ile ayarla
kutudan dp çıktı zaten onu kullanıyorumDP Kablo geçiş.
nasıl yapacağım hangi ayarı açmam lazımmonitörün arkasında joystick ile ayarla
joystick e 2 kere bas daha sonra joystick e basmadan 2 kere sağa çevir sonra aşağı getir sonra tekrar sağa getir en yukarı çek sonra on a getir onu aç anlatabildimmi bilmiyorumkutudan dp çıktı zaten onu kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yapacağım hangi ayarı açmam lazım
joystick e 2 kere bas daha sonra joystick e basmadan 2 kere sağa çevir sonra aşağı getir sonra tekrar sağa getir en yukarı çek sonra on a getir onu aç anlatabildimmi bilmiyorum
Monitör ayarlarından overclock/hız aşırtma ayarı vardır oradan 170 hz seçersin ya da aktif edersin. OSD menüsünün fotoğraflarını çek at buluruz.nasıl yapacağım hangi ayarı açmam lazım
valla yapamadım videosu vb varmıjoystick e 2 kere bas daha sonra joystick e basmadan 2 kere sağa çevir sonra aşağı getir sonra tekrar sağa getir en yukarı çek sonra on a getir onu aç anlatabildimmi bilmiyorum
144Görüntü bağdaştırıcı ayarından Hertz Maks kaça kadar çıkıyor
Monitörun modeli nedir tan olarakvalla yapamadım videosu vb varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
144